Lipik 1925 izgubio je kao gost od Požege 2:0 u utakmici 7. kola 1. ŽNL, no unatoč porazu na teškom gostovanju i dalje je vodeći tim na prvenstvenoj tablici 1. ŽNL s identičnim učinkom kao i Dinamo iz Vidovaca koji je remizirao s Papukom iz Velike.  Prilika za vraćanje pobjedničkog ritma već je narednog vikenda kad u Lipiku gostuje posljednji Slaven iz gradca.

U drugoligaškom društvu konačno slavlje Croatije iz Donje Obriježi, ali i prvi poraz vodećeg Dobrovca. Odlični Dobrovčani nisu uspjeli nastaviti niz nepobjedivosti na teškom gostovanju u Čaglinu. U utakmici 7. kola bolji je bio domaći Omladinac i slavio s minimalnih 1:0 te tako preuzeo vodeću poziciju na prvenstvenoj ljestvici. Bio je to derbi dvije vodeće momčadi prvenstva, ujedno i sastava koji ove sezone još nisu osjetili gorčinu poraza. Izuzmemo li današnju utakmicu Dobrovčani su ove jeseni nanizali pet pobjeda i jedan neodlučen rezultat, dok je Omladinac uz četiri pobjede dvaput remizirao.

Slast pobjede konačno su osjetili i Obriježani. Trgnuli su se iz duboke rezultatske krize i s gostovanja u Bučju donijeli sva tri boda. Slavili su s 2:1, a pogotke za bodove koji će vjerne navijače Obriježana konačno malo oraspoložiti postigli su Špelić i Giacometti. Nogometaši Croatije pobjedom su obradovali i svog trenera Darija Škariota koji je u očaju serijskih neuspjeha sve teže pronalazio odgovore zašto moćna momčad na papiru svoju kvalitetu ne potvrđuje na travnjaku. Ovo bi trebala biti pobjeda koja znači novi početak i pohod Croatije prema gornjem dijelu tablice.

U trećeligaškom društvu Slavonija iz Prekopakre izgubila je u Ovčarama od istoimenog domaćina s 3:2, a pogotke su postigli Čakarić i Kotorac. Ovim porazom Slavonija se nalazi na samom dnu tablice. Jovača je teško stradala na gostovanju u  Eminovcima gdje je poražena s visokih 7:1, dok su u lokalnom derbiju u Badljevini između Dinama i Poljane slavili gosti s 2:3. Treba dodati da su domaćini kod 0:0 promašili dva penala.

Trenutni poredak 3. ŽNL nakon 6. kola: Eminovci 13, Lipa 13, Parasan 10, Ovčare 10, Poljana 7, Jovača 6, Badljevina 5, Slavonija 4.