Nogometaši Dobrovca i dalje nemilice ruše protivnike u 2. ŽNL. Poslednja žrtva Gurdonovih trupa bila je Sloga iz Trenkova. Neugodan domaćin iz prethodnih sezona ove nedjelje nije mogao zaustaviti raspoložene Dobrovčane koji su pobijedili 3:1. Dvostruki strijelac bio je Visković, dok je jednom pogodio Tutić. Ovom pobjedom Dobrovac je i dalje vodeći zbog bolje gol razlike u odnosu na bodovno poravnati Omladinac, a priliku za podebljanje bodovnog konta imat će 8. listopada u 6. kolu kad im u goste dolazi četvrtoplasirani Kamen iz Vetova.

Posve drugačijeg raspoloženja od euforičnih Dobrovčana su Obriježani. Vrlo dobra momčad na papiru, nikako da kvalitetu potvrdi na terenu pa su tako u 5. kolu upisali novi poraz, ovog puta u Rajsavcu gdje ih je domaći Dinamo nadvisio s 2:1. Ovim porazom Croatija se nalazi na 8. mjestu s osvojena samo tri boda od mogućih petnaest. Sljedeće nedjelje u goste im dolazi Graničar iz Zagrađa, jedna od dvije lošije plasirane momčadi od Crotije pa je pred nogometašima trenera Škariota imperativ uzimanja sva tri boda.

U 1. ŽNL nogometaši Lipika igrali su u Jakšiću i odigrali bez pobjednika 1:1. Pogodak vrijedan boda postigao je Jozipović. Lipičani se nakon pet odigranih kola nalaze na drugom mjestu s dva boda zaostatka iza vodećeg Dinama iz Vidovaca. Upravo Vidovčani sljedeće subote u 16 sati dolaze na veliki derbi u Lipik.