Nogometaši Hajduka iz Pakraca i dalje čekaju prvu prvenstvenu pobjedu. U nedjelju su u 4. kolu MŽNL Slavonije i Baranje odigrali neodlučeno 0:0 u Babinoj Gredi protiv domaće Šokadije. Iako, blago rečeno, Pakračani nisu u optimalnoj formi, protiv slabašne Šokadije objektivno su se očekivali bodovi. No, nedostatak najboljeg klupskog strijelca Jiraseka te kreativnog Cerovečkog, koji nisu igrali zbog ozljeda, očito je bio prevelik hendikep za Hajdukovce pa su se u Pakrac vratili tek s bodom koji ih nakon četiri odigrana kola i ukupno dva osvojena boda svrstava na 14. mjesto prvenstvene tablice. U 5. kolu koje je na rasporedu 23. rujna u Pakracu gostuje Borac iz Kneževih Vinograda koji je u prvenstvo startao odlično. Do sad bilježe tri pobjede i poraz i na pakrački Gradski stadion dolaze kao četvrtoplasirana momčad lige.

U 2. Županijskoj nogometnoj ligi Dobrovac je osvojio bodove na teškom gostovanju u Rajsavcu gdje je s 3:2 savladao domaći Dinamo, a Croatija iz Donje Obriježi poražena u Sulkovcima 3:1. Pogotke za Dobrovčane u ovoj vrlo vrijednoj pobjedi, koja ih na tablici drži na visokom trećem mjestu, postigli su dvaput Lepan te Tutić. Obriježani pak nastavljaju s toplo-hladno nastupima na kakve smo navikli i protekle sezone, u tri nastupa ubilježili su jednu pobjedu te su dva puta teren napustili pognutih glava. Nove bodove probat će upisati narednog vikenda kad u Obriježi u 4. kolu dočekuju Omladinac iz Čaglina. Dobrovčani će bodovni saldo pokušati podebljati na svom terenu protiv Graničara iz Bučja. Obje utakmice igraju se u 24. rujna u 16,30 sati.

U 3. ŽNL Slavonija iz Prekopakre pobijedila je Jovaču iz Marinog Sela 2:1, a pogotke su postigli Kasner i Mik. Drugi naš trećeligaški predstavnik Dinamo iz Badljevine s neugodnog gostovanja u Ovčarama vratio se, pomalo se iznenađujuće - neporažen. Odigrali su 1:1, a pogodak vrijedan boda postigao je Grgić.