Loša sreća sa ždrijebom prisilila je Hajduk da u prva dva kola Međužupanijske nogometne lige Slavonije i Baranje odradi dva teška gostovanja s kojih su se ipak vratili s jednim bodom.
Do prve pobjede pokušat će doći danas kada u 17 sati na svom stadionu dočekuje NAŠK iz Našica. Trener Viktor Trbara, osim dugotrajno povrijeđenih Šimuna Kreneka i Ivana Kaurina, na raspolaganju ima sve igrače pa je to ujedno i dobra prilika ljubiteljima nogometa u Pakracu da po prvi put u službenoj utakmici vidi novi Hajdukov sastav, značajno promijenjen u odnosu na proljetos.

Upozorenje Hajduku su rezultati Našičana koji su u prva dva kola ostvarili pobjedu kao gosti, a poraz kao domaćini.

Od mlađih Hajdukovih kategorija kadeti i stariji pioniri gostuju u Požegi, mlađi pioniri i limači danas s početkom u 10 sati dočekuju vršnjake iz Rešetara, a u nedjelju (10 sati) najmlađa kategorija U8 započinje natjecanje u Međužupanijskoj ligi Bjelovar-Virovitica utakmicom protiv  Garešnice.

U 1. ŽNL nakon startne pobjede, NK Lipik 1925 u nedjelju će u goste u Buk.

U 2. ŽNL nakon nedjeljne slatke pobjede protiv najdražeg protivnika NK Croatia iz Donje Obriježi ponovo biti domaćini, ovog puta protiv Sulkovaca. U isto vrijeme (17 sati) Obriježani će pokušati izgubljene bodove u Dobrovcu nadoknaditi na svom terenu protiv Kamena iz Vetova.

Ovog vikenda starta i 3. Županijska liga. Jovača će već danas u 17 sati ugostiti susjede iz Poljane. Dinamo iz Badljevine sutra u 17 sati na svom terenu započinje povratničko natjecanje u ovoj ligi utakmicom protiv Parasana, dok će Slavonija Prekopakra  u goste u Eminovce.