Kuglački klub „Papuk“ danas obilježava 65 godina postojanja. U povodu toga su organizirali turnir  međunarodnim načinom (8 x 120 hitaca) na kojem  nastupaju, uz slavljenika,  gradske selekcije Pakraca i Virovitice te prijateljski klub  SKK „Croatia“ iz bavarskog grada Traunreuta. Riječ je o klubu koji većim djelom čine iseljenici iz ovog kraja u Njemačku koji s „Papukom“ održava prijateljske odnose četiri godine, vrijeme u kojem je „Papuk“ bio dva puta njihov gost, a danas naš klub po drugi put uzvraća gostoprimstvo.

Otvarajući turnir na gradskoj kuglani gradonačelnica Anamarija Blažević je podsjetila na dugu tradiciju kuglanju u Pakracu, što dokazuje i ova obljetnica,  koja je rezultirala gradskom suvremenom kuglanom. Zahvalila je gostima na dolasku, poželjevši im dobar sportski rezultat, ali i dobar provod u uvijek gostoljubivom Pakracu.

Kuglanje će potrajati do 18 sati nakon čega će na prigodnom druženju u lovačkoj kući na Matkovcu biti podijeljeni pehari najuspješnijim ekipama i pojedincima.

Za slavljenika, KK „Papuk“,  nastupaju: Darko Major, Siniša Karačić, Željko Popović, Ilija Turković ml., Tomislav Turković, Dragan Blažević, Robert Rebrović i Ivo Grgić.

Za selekciju grada Pakraca  koju čine predstavnici iz preostalo četiri kluba  našeg kraja nastupaju:  Davor Štor, Tomislav Luksetić, Božidar Petrovečki, Zvonko Gnezda, Sadmir Delihodžić, Domagoj Tušim, Albert Jirasek i Željko Pavković.