banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

 

Nogometni klub Hajduk danas ima na svom stadionu završnu svečanost za ovogodišnju sezonu na kojoj se okupljaju igrači svih pet mlađih starosnih kategorija i njihovi roditelji.

Iako je druženje neformalnog karaktera, ono se već četvrtku godinu za redom koristi i za isticanje najboljih i oproštaje od igrača koji  nogometni razvoj nastavljaju u najkvalitetnijim hrvatskim klubovima.

Zvijezde ovogodišnjeg okupljanja je bila juniorska selekcija (U18) koji su najprije osvojili prvo mjesto u natjecanju u ligi Nogometnog saveza Bjelovarske bilogorske županije - skupine jug, a potom postali i sveukupni prvaci.

Danas su im  Tomislav Barić, tajnik Saveza i Ivan Ščrbačić, povjerenik Saveza za mlađe kategorije došli uručiti pobjednički pehar.

Gradonačelnica Anamarija Blažević je prvacima za uspomenu na taj uspjeh uručila prigodne majice, dar sponzora tvrtka  Profine Hrvatska.

Danas se  i službeno od Hajduk se oprostio  Marko Milošević, stariji pioniri (U14), odnedavno hrvatski nogometni reprezentativac tog starosnog uzrasta, koji će nogometnu karijeru nastaviti u kadetima NK Osijeka, a za rastanak je od predsjednika Marijana Prohaske dobio na poklon fotografiju svoje  pakračke ekipe i majicu.

Članice i članovi selekcije početnike (U8) koji većim dijelom prelaze na jesen u stariju kategoriju su se prigodnim poklonom oprostili od svog omiljenog trenera Siniše Grubišića.

Druženje se odigravanjem prigodnih utakmica u koje se uključuju i roditelji te neformalnim druženjem nastavlja tijekom dana.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić