Utakmicom Brođani – Sloga, koja je završila minimalnom pobjedom 1:0 ekipe iz Broda, sinoć je na Partizanu pred dvjestotinjak gledatelja započeo tradicionalni 21. malonogometni turnir koji je dio sportskog programa ovogodišnjeg Pakračkog ljeta.

Iako je brojna publika, zbog otkaza jedne prijavljene ekipe u posljednji trenutak, ostala uskraćena za jednu utakmicu, oni koji su se ovog ponedjeljka pojavili na turniru nisu požali jer su u drugoj večernjoj utakmici imali priliku pogledati najboljeg hrvatskog i ponajboljeg europskog malonogometaša - reprezentativca Tihomira Novaka koji unazad nekoliko godina ne propušta pakrački turnir i redovito nastupa za momčad Stragatrans iz Lipika. Novak je sinoć, u ne previše zahtjevnoj utakmici i pobjedi njegove momčadi od 6:1 protiv Slatkog užitka, s nekoliko minijatura dostojnih najvećih majstora malog nogometa ponovo izmamio aplauz pakračkih tribina.

U posljednjoj utakmici večeri ekipa Slučajni prolaznici, sastavljena od pakračkih rekreativaca, nije mogla ozbiljnije parirati Slogi iz Gradiške i teren su napustili s čak dvanaest pogodaka u svojoj mreži.

Danas je na rasporedu drugi dan, igraju se također tri utakmice, a sastaju se u 19,40 Poliklinika Arcadia – CB Jet-Set, u 20,20 Stragatrans – Mali most/CB Ruža, dok će u posljednjoj utakmici večeri koja počinje u 21 sat Stragatrans stati nasuprot mladih nada pakračkog nogometa okupljenih u momčadi Elite Academy.

Nakon večerašnjeg programa slijedi pauza do ponedjeljka 3. srpnja kad će turnir biti nastavljen.