banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Utakmicu bez golova odigrali su jučer na pakračkom stadionu Hajduk i Šokadija iz Babine Grede u 27. kolu Međužupanijske lige Slavonije i Baranje.

Hajduk je jučer bio primoran istrčati u najslabijem sastavu ovog proljeća jer uz već od ranije  petero povrijeđenih igrača, tijekom tjedna se povrijedio i Dino Prohaska. Uz to trener Trbara  nije mogao računati na pomoć juniora koji su u isto vrijeme igrali u Siraču (pobijedili 1:0)  pa se teško mogla i očekivati bolja utakmica koja je prošla skoro bez ikakvih izgleda za pogodak i udaraca na gol.

Gosti, koji se bore za opstanak, su se ovom bodu na kraju silno radovali, a ne znaju da su bili hrabriji da su mogli ovako oslabljenom Hajduku uzeti sva tri.

Nakon nepotpunog  27. kola Hajduk je na tablici  osmi s 39 bodova, a iduće subote gostuju kod Čepina koji pobjedom može i matematički osigurati titulu pa Hajduku uz ovoliko povrijeđenih igrača zasigurno neće biti lako.

Jučer su nastupili:  R. Zanetti, Relota (od 79.' Vuić), Šugić, Baškiera, A. Zanetti, Komljenović, Kovačević, Popović (od 86.' Giacometti), Stokić, Dietzman, Krenek. Trener Viktor Trbara.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić