Županijski drugoligaši su odigrali pretposljednje 17. kolo 2. ŽNL u kojem su momčadi s našeg područja ostvarili pobjedu i dva poraza. Kako se prvenstvo bliži kraju nogometaši Dinama iz Badljevine sve teže uspijevaju biti ravnopravan suparnik ekipama drugoligaškog ranga pa utakmice završavaju s uvjerljivim porazima, neovisno o tome igraju li na domaćem ili gostujućem terenu. Tako je bilo i ovog vikenda, na svom su travnjaku ugostili Omladinac iz Čaglina koji je bio uvjerljiv, dobili su 6:1, a počasni pogodak za Badljevčane postigao je Tutić. U posljednjem kolu Dinamo ide na noge Dobrovčanima koji su nakon serije dobrih rezultata upisali poraz u Zagrađu gdje je s 3:0 bolji bio domaći Graničar.

Jedinu pobjedu ovog vikenda u drugoligaškom društvu upisala je Croatija iz Donje Obriježi, koja je na svom terenu, nakon serije lošijih rezultata, konačno obradovala svoje navijače i s dva gola Jozipovića te jednim Kovačića s 3:2 savladala momčad Sulkovaca. Za kraj prvenstva Obriježani putuju na gostovanje u Vetovo.

U 3. ŽNL Slavonija iz Prekopakre pobijedila je Eminovce na njihovom terenu s 4:1, a pogotke su postigli Popović dva te Mik i Meljankić.