Hajduk je jučer tijesno poražen u Tenji od Slavonca s 2:1 u 26. kolu Međužupanijske nogometne lige Slavonije i Baranje.

Prema riječima trenera Viktora Trbare, iako je imao na raspolaganje tek 13 igrača, Hajduk je utakmicu odigrao odlično, propustili su realizirati četiri izrazito dobre prilike što je domaćin kaznio u 84. minuti kada je postigao pobjedonosni zgoditak.

Domaćini su poveli s 1:0 u 30. minuti. a Antonio Zanetti je izjednačio u 53.

Hajduk je ovim porazom, četiri kola prije kraja, ostao na 38 bodova i s 5. mjesta pao na 9., a kako su klubovi u sredini tablice gusto natiskani pokazuje podatak da  četvrtoplasirani Vihor iz Jelisavca  ima 40. a dvanaesti Željezničar iz Slavonskog Broda 34. boda.

Iduće subote Hajduk u Pakracu dočekuje Šokadiju iz Babine Grede koja se bori za opstanak. Trener Trbara i nadalje neće moći računati na već duže vrijeme povrijeđene Borisa Prohasku, Jiraseka, Giacomettia i Kaurina, a iz nedjeljnog sastava iz Tenje nedostajat će i poslom spriječeni  Šimun Krenek pa će priliku ponovo dobiti juniori. Radi tako drastično prorijeđenog igračkog kadra u Hajduku jedva čekaju kraj prvenstva.

U Tenji su nastupili: R. Zanetti, Relota (od 86. Vuić), Šugić, Baškiera, D. Prohaska, A. Zanetti, Komljenović, Kovačević, Dietzman (od 82. Popović), Stokić, Krenek.