Prošlotjedna pobjeda u susjedskom derbiju u Obriježi, gdje su u 15. kolu slavili s 2:1, očito je Dobrovčanima donijela prijeko potrebno samopouzdanje, jer nastavljaju s vrlo dobrim igrama. Ove su nedjelje u 16. kolu 2. ŽNL u Dobrovcu ugostili vodeću Mladosti iz Pavlovaca i uspjeli ostati neporaženi. Završilo je 2:2, a Dobrovčani su u neizvjesnoj završnici imali prilku zadržati i sva tri boda u Dobrovcu, no vodstvo od 2:1, koje su imali sredinom drugog dijela zahvaljujući pogocima Mijića i Viskovića, nisu uspjeli sačuvati do kraja susreta. Usprkos tome trener Gurdon nema razloga za nezadovoljstvo ovim remijem protiv lidera prvenstva, tim više što Pavlovčani tijekom tekuće sezone nisu dozvolili svojim protivnicima previše razloga za slavlje. Priliku za nastavak pozitivne serije Dobrovčani će imati narednog vikenda kada u sklopu 17. kola  - ujedno i pretposljednjeg - gostuju kod Graničara u Zagrađu.

Zadovoljan vikendom svakako nije Darijo Škariot, trener Croatije iz Donje Obriježi koja je u 16. kolu poražena u Rajsavcu od Dinama 4:1. Počasni pogodak za Obriježane postigao je Jozipović s bijele točke. Igračima Croatije nikako da krene ove jeseni, ovim porazom ostali su na samom dnu tablice s 14 osvojenih bodova, iza njih su tek otpisani Badljevčani koji su ove nedjelje izgubili na domaćem terenu od Graničara iz Zagrađa uvjerljivo 5:0. Obriježani će prilku za popravljanje dojma imati naredne nedjelje pred svojim navijačima protiv momčadi Sulkovaca, kao što će domaćini ponovo biti i igrači Dinama, a s druge strane terena stajat će Omladinac iz Čaglina.

Kod trećeligaša Slavonija iz Prekopakre ugostila je nogometaše Poljane i kući ih ispratili s pet pogodaka u mreži. Završilo je 5:1, a strijelci za Slavoniju bili su Eck, Jozić, Meljankić te vetaran Žulj koji je mrežu gostiju pogodio dva puta.