Dobrovac je ove nedjelje u Donjoj Obriježi u 15.  kolu 2. ŽNL  pobijedio domaću Croatiju s 2:1. Pogotke za Dobrovčane postigli su Mijić i Šulc. Derbi začelja tako je pripao Dobrovčanima, iako u početku i nije izgledalo tako. Poveli su Obriježani iz opravdano dosuđenog jedanaesterca, precizan je bio Jozipović. Gosti se brzo oporavljaju i stižu do poravnanja. Nakon odličnog udraca Šulca lopta se od prečke spušta pred prazna vrata, gdje je bez puno muke u mrežu posprema Mijić. Egal je bio sve do 87. minute kad Šulc svojim pogotkom Dobrovčanima osigurava sva tri boda.

Sljedeće kolo Obriježani će bodove pokušati osvojiti u Rajsavcu, dok Dobrovčani koji se očito podižu u formi nisu bez izgleda naredne nedjelje kad u Dobrovcu dočekuju lidera prvenstva Mladost iz Pavlovaca koja je ovog vikenda bez veći problema kao domaćin slavila protiv već otpisanog badljevačkog Dinama – bilo je 5:0.

U 3. ŽNL Slavonija iz Prekopakra igrala je u Biškupcima 3:3, pogotke su postigli Adžiijević i Popović koji je mrežu domaćina tresao dva puta.