Uvjerljivu i efikasnu pobjedu ostvario je Hajduk jučer u 24. kolu Međužupanijske lige Slavonije i Baranje pobijedivši ekipu Darde  s čak 6:0.

Utakmica je rezultatski odlučena već u 13. minuti kada je Hajduk poveo s 3:0.  Golijadu je započeo u drugoj minuti Kristijan Šugić koji je pogodio mrežu gostiju izvrsnim udarcem s oko 20 metara. Dvije minute kasnije  je počeo šou mladog Darka Ditzmana.   Nakon odličnog proigravanja Ilije Kovečevića Ditzman se sjurio prema golu gostujućeg vratara i neobranjivo poslao loptu u gol. U 13. minuti nakon vrlo slične situacije Ditzman je ponovo sam išao na golmana, ali ga ovaj puta nedozvoljeno ruši protivnički igrač po posao kaznenim udarcem završava asistent Kovačević.  U 19. minuti nakon odličnog Kaurinovog prodora Ditezman je ponovo sam pred golmanom i postiže svoj drugi gol. Do kraja poluvremena Hajduk je zabio i preostala dva gola, najprije u 30. minuti jučer odlični Kaurin je ponovo prošetao kroz statičnu obranu gostiju i kao na tanjuru poslužio Zanettija koji s desetak metara precizno zabija za pet nula. U 40. minuti svoju i Hajdukovu golijadu završava Dietzman koji je,  nakon što je Prohaska na sredini presjekao jednu akciju gostiju,  ponovo bio prebrz za obranu i postavlja konačnih 6:0.

Za Hajduk bi najbolje bilo da se drugo poluvrijeme nije niti igralo. Razlog tome nije u činjenici da se mreže više nisu tresle, nego zbog najvećeg ovoproljetnog Hajdukovog problema, a to su ozljede igrača. Najprije je u 56. minuti iz igre, uz ovacije publike, zbog bola u preponama izašao trostruki strijelac Ditzman. Već tri minute kasnije uz bolne povike s terena je zbog ozljede koljena iznešen jučer vrlo raspoloženi asistent Kaurin  tako da su utakmicu priveli kraju juniori i veteran Vuić.

Ovom pobjedom Hajduk je nakon nepotpunog 24. kola na tablici s 35 bodova skočio s 10. na sedmo mjesto prestigavši između ostalog i svog jučerašnjeg protivnika koja je do jučer bila drugoplasirana momčad ovog proljeća.

U prijepodnevnom programu Hajdukovi početnici (U8) su pobijedili  vršnjake u Grubišnom Polju sa 6:0, limači (U10) su stradali od požeške Slavonije s 8:0, obadvije pionirske selekcije su ranije odradili utakmicu protiv Vukovara zabilježivši pobjedu i neriješeni rezultat, a juniori su srećom bili slobodni pa su se mogli „pozabaviti“ Dardom što neće biti slučaj iduće subote kada Hajduk dočekuje posljednje plasiranu ekipu Mladost iz Antina pa je pitanje kako će trener Trbara kraj toliko ozljeda skrpati sastav, o čemu u Hajduku moraju razmišljati za iduću sezonu jer ovom pobjedom su i s tako malim igračkim kadrom riješili sva pitanja opstanka.

SASTAV:  R. Zanetti, Šugić, Baškiera, D. Prohaska, A. Zanetti (od 78'. Josipović), Komljenović, Kaurin (od 59.' Relota), Kovačević, Popović (od 76.' Luksetić), Stokić (od 76.' Vuić), Dietzman (od 56.' Lesičak) Trener Viktor Trbara.