banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

U derbiju začelja 2. ŽNL koji je u okviru 14. kola odigran ove nedjelje u Badljevini nogometaši Croatie iz Donje Obriježi upisali su vrijedne i očekivane bodove slavljem od 2:0 nad domaćim Dinamom. Pogotke koji su Obriježanima skinuli psihološki teret grčevite borbe za opstanak, a Badljevčane gotovo sigurno uputili u 3. ŽNL postigli su Kovačić i Jozipović. Četiri kola prije kraja prvenstva razlika između ova dva pretposljednja kluba na tablici iznosi 6 bodova u korist Obriježana, a sudeći prema do sada prikazanom u proljetnom dijelu prvenstva teško da će išta važnije po tom pitanju promijeniti.

Treći naš predstavnik Dobrovac kod kuće nema problema, točnije problema nema kad trener Gurdon na raspolaganju ima većinu prvotimaca što na gostovanjima nije uvijek slučaj. Tako je na sreću bilo i ovog vikenda, u zapisnik je Gurdon "natiskao" prvu jedanaestoricu i tri rezerve pa je ceh raspoloženim Dobrovčanima platio Hrvatski Dragovoljac, a pogotke za sigurnu pobjedu od 3:1 postigli su dvostruki strijelac Lepan i Visković.

Naredno 15. kolo igra se ponovo susjedski derbi u kojem 30. travnja s početkom u 17 sati Croatija u Donjoj Obriježi dočekuje Dobrovac.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić