Odlične rezultate su postigla djeca KK Slavonski banovac na prvenstvu Hrvatske  u kuglanju za djevojčice i dječake koje je prve dvije travanjske nedjelje održano u Zagrebu.

Sedmogodišnja Vita Jirasek je službeno posljednja, deseta u konkurenciji djevojčica do 9 godina starosti. No Vita je, za razliku od konkurencije, zbog bolesti propustila bacati prvi put 1. travnja, a u drugom bacanju je srušila 327 čunjeva, više nego bilo koja od njenih konkurentkinja te da je mogla imati dva bacanja, makar prvo i prosječno, vjerojatno bi bila državna prvakinja.  Šteta, ali ne treba žaliti jer će Vita u ovoj najmlađoj konkurenciji bacati još dvije godine.

Šestogodišnji Leon Rendić je u konkurenciji dječaka mlađih od devet godina bio četvrti čime je prestigao petoricu dječaka koji su od njega stariji dvije ili tri godine tako da je i on apsolutno kuglač koji obećava.

U ostalim kategorijama kod dječaka  u U12 među 32 natjecatelja Matko Škondro je bio 13., Jan Štampf 20., Niko Kalvi 21., a Matko Šuperina 25.  U U10 Borna Marin je u konkurenciji 6 dječaka bio četvrti.

Kod djevojčica U12 među 23 natjecateljice Erin Lepka je bila odlična 5., Marija Josipović 18., a Tara Ćelec 20.

U konkurenciji  U10 Lara Lepka je bila 9.

Trener im je Tomislav Luksetić.