Ekipa Feniks (T. Luksetić, B. Petrovečki, L. Jirasek D. Štor) je nakon nepotpuna tri kola jedina bez poraza i vodeća u gradskoj kuglačkoj ligi Pakraca. Iza njih su s jednim porazom, upravo protiv Feniksa, favorizirana  ekipa Pakraca (Ž. Major, R. De Zan, A. Juranović, Z. Gnezda) Lipik 1974 ima pobjedu i poraz, a ekipe Papuka i Toitalni amateri su još bez pobjede.

Mada je riječ o neslužbenom natjecanju gdje se uz primjene hendikepiranih bonusa s registriranim igračima natječu i rekreativci odlično se kugla što pokazuje i trenutni pojedinačni poredak. Vodeći je dvostruki pobjednik ovog natjecanja Zvonko Gnezda s izuzetno visokim prosjekom od 594 srušena čunja. Vrlo visok prosjek ima i drugoplasirani Siniša Karačić (592), te trećeplasirani Davor Štor (581,5).

Liga se nastavlja danas u 18 sati utakmicom Feniks protiv Lipik 1974, odnosno u 20 sati Papuka i Totalnih amatera. Kuglat će se još u srijedu i u petak pa će doći do dvotjednog prekida jer će se u tim tjednima igrati  tradicionalni pojedinačni kuglački turnir „Bljesak“  čija završnicu organizator, Kuglački klub „Slavonski banovac“, predviđa za 30. travnja.