Drugoligaši su proteklog vikenda odigrali 11. kolo u kojem je od naših predstavnika  bodove osvojio tek Dobrovac pobijedivši kao domaćin drugoplasirane Sulkovce 2:1. Badljevčani i Obriježani još uvijek čekaju bolju formu i bodove.

Dobrovčani su nakon dva gostujuća poraza na otvaranju proljeća osvojili značajne domaće bodove do kojih su, prema riječima trenera Gurdona, došli „na mišiće“. Pogotke su postigli Visković i Tutić, a ovim uspjehom Dobrovac je ekipi s dna tablice, koju čine Croatia iz Obriježi i Dinamo iz Badljevine, pobjegao pet bodova. Naredno kolo Dobrovac putuje u goste osokoljenom Kamenu iz Vetova koji je kao gost slavio upravo u Badljevini i domaće nogometaše osudio na dno prvenstvene ljestvice i grčevitu borbu za opstanak. Pogodak za Dinamo postigao je Delač.

Croatia iz Donje Obriježi očekivano nije uspjela ozbiljnije zaprijetiti vodećoj Mladosti na njihovom terenu pa se iz Pavlovaca vraćaju s četiri pogotka u mreži. Naredno kolo Obriježani hvataju zadnji vlak za opstanak pa žele li dogodine igrati u drugoligaškom društvu naprosto moraju u nedjelju u Obriježi pobijediti Graničar iz Zagrađa.

Kod trećeligaša Slavonija bilježi domaću pobjedu protiv Lipe od 3:0 pa nakon poraza u Ovčarama ovim bodovima i dalje ostaje u utrci za naslov prvaka koju vodi s Graničarom iz Bučja koji je ovo kolo također slavio.