Proteklog vikenda su dječaci i djevojčice RK LiPa rođeni 2007. godine nastupili na Prvenstvu Hrvatske u supermini rukometu u Karlovcu. Kao jedini predstavnici požeško – slavonske županije postigli su odlične rezultate i s obje kategorije  ušli među dvadeset najboljih sastava u Hrvatskoj. Dječaci su u skupini bili bolji od zagrebačkog Dinamo sa 7:4 te Marine Kaštele sa 9:3 dok su igubili od domaćina Karlovca sa 17:4 . Razigravanje im je donijelo jednog od glavnih favorita turnira Maksmir  i uslijedio je očekivani poraz - 4:15.

Djevojčice su ostvarili više od očekivanja te su izborile prolaz u razigravanje kroz odlične igre u izuzetno teškoj skupini. Nakon neizvjesne utakmice i remija 6-6 protiv Osijeka, cure su odlično odigrale protiv Vrbovskog i pobijedile s 5;1, da bi treću utakmicu izgubili 7:2 od od odličnog Udarnika. Ždrijeb razigravanja je donio Križ, a djevojčice su već bile izuzetno umorne, tako da je Križ lakoćom prošao u četvrtfinale rezultatom 24:6.  Selekcije su igrale pod vodstvom Anđelka Lucića, Svena Zerdina i Marija Lopara.

Vrijedni su bili i dječaci Lipe koji su odigrali 13. Kolo 1.HRL za dječake i kao domaćini izgubili od RK Gradiške 13:19.

Igrali su: Josipović 10, Čilić  2, Paragi 1, Nagy,  Kunce, Frajfogel ,Jović i  Bobaš-Tomić.