Rukometaši LiPe poraženi su kao domaćin u utakmici 14. Kola 2. HRL Istok od lidera prvenstva Virovitice s 35:41. Virovitičani očito nisu preozbiljno shvatili rasterećenog domaćina pa se u početku utakmice igralo gol za gol. Ipak, sredinom poluvremena gosti pojačavaju obranu što rezultira s nekoliko lakih pogodaka i prvim ozbiljnijim odvajanjem na 15:8. Do kraja poluvremena LiPa je odličnom igrom prišla na prihvatljivih -5. Na odmor se otišlo rezultatom 22:17 za goste.

Nastavak je pred pristojno popunjenom pakračkom dvoranom donio još bolju LiPu i motivirani domaćini željni iznenađenja sredinom drugog dijela prilaze na samo gol zaostatka (27:28) i prijete nervoznim Virovitičanima. No,  gosti pojačavaju tempo i odlaze na +3 i uz sve primjetniji umor domaćina, ali i nekoliko kvalitetnih poteza utakmicu privode kraju s konačnih 41:35.

Iako su bodovi na koje se nije previše niti računalo otišli u Viroviticu, domaćini utakmicom mogu biti zadovoljni. Odličnom predstavom i borbenošću pokazali su da svaka pa i najbolja momčad lige, želi li protiv njih uzeti bodove, mora igrati punom snagom i iz sebe izvući ono najbolje. Svako opuštanje neumorno su kažnjavali pa su na kraju susreta i komplimenti gostiju na igri bili posve zasluženi. Bolji od ostalih u ovoj utakmici bili su Smiljčić s 9 i Krucki s 8 pogodaka.

Sastav: Savi, Papušek, Mamić 7, Krucki 8, Vuković, Gamberger 4, Bartoluzzi 2, Švasta 2, Šimić, Hlapović 2, Lucić 1, Lopar, Major, Vonić i Smiljčić 9.