banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

 

Pakračka kuglana ove je nedjelje ugostila mlade kuglače Slavonskog banovca i Siscie iz Siska koji su odigrali susret 5. kola Međužupanijske lige mladih (Sisak, Pakrac, Novska, N. Gradiška). Trenutno vodeća momčad lige „Siscia“ nije dopustila iznenađenje i slavila je s 4:2 . Na tablici se mladi kuglači Banovca koje vodi Tomislav Luksetić nalaze na 4. mjestu s po jednom pobjedom i neodlučenim rezultatom te tri poraza. Novu priliku za bodove mladi kuglači Banovca imat će sljedeće kolo koje se igra  26. ožujka kad u Pakracu gostuje ekipa Novske – muški. Za Slavonski banovac su ovog vikenda nastupili Ida Jirasek, Matko Šuperina, Jan Štampf, Fran Ivošević i Matko Škondro.

Osim njih priliku da nastupi možda izbori netko od preostalih potencijalnih budućih kuglača koji vježbaju pod pažnjom trenera Luksetića, a redovan trening koji se prakticira četiri puta na tjedan odrađuje njih dvadesetak.

Prije ligaškog natjecanja najmlađe kuglače već narednog vikenda 19. veljače čeka ekipno prvenstvo Hrvatske za kategoriju U14, a Pakračani će nastupiti s dvije ženske ekipe koje će igrati u Ogulinu i jednom muškom koje će se ogledati u Slavonskom Brodu.

Osim toga djeca će kuglati i povodom Dana grada Pakraca  kad će 19. ožujka biti organiziran turnir za mlađe kategorije gdje će snage odmjeriti  kuglači  Slavonskog Banovca te momčadi Novske u kategorijama U9 - 11, odnosno U12 – 14.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić