Najmlađi predstavnici Hajdukove škole nogometa pobjednici su malonogometnog turnira „Petica“ čija je završnica u organizaciji NS BBŽ odigrana proteklog vikenda u Bjelovaru. U finalu su nogometaši Siniše Grubišića bili bolji od Bjelovara, uvjerljivo s 3:0. Strijelci za naslov su bili dva puta Josip Ilinkovic  i Luka Tepurić, a zlatne medalje oko vrata dobili su: Patrik Jurišić, Leo Tepurić, Sven Andričić, Jakov Švajghart, Josip Ilinković, Leo Komarić, Tomislav Bišćanin, Jakov Križan, Luka Tepurić i Ana Keć.

Osim pobjedničke ekipe Hajduk Zeleni na bjelovarsku završnicu plasirala se i momčad Hajduk Bijeli sastavljena od igrača kojima su ovo prvi nogometni koraci pa se odličan otpor i častan poraz od 3:0 od budućeg finalista Bjelovara mora nazvati uspjehom.

Pobjednička momčad Hajduka je ove godine uvjerljivo najbolja ekipa u svom (2008.) godištu u ligi, što dokazuje i podatak s ovog turnira gdje su kroz trotjedno natjecanje ostvarili  maksimalan učinak uz gol razliku 26:1.

Istovremeno kad i najmlađi, na pobjedničkom postolju našli su se i stariji pioniri pakračkog Hajduka koji su igrali finale kutinskog turnira gdje su poraženi od Bjelovara 4:1, strijelac jedinog pogotka bio je Marko Milošević. Iako se prošlogodišnji pobjednici turnira ovog puta kući vraćaju sa srebrom, dojam koji su ostavili je odličan i nastavak je niza odličnih rezultata u ovom uzrastu. Za momčad koju je vodio trener Dubravko Ljevaković igrali su: Filip Vuić, Matej Gurdon, Marko Milošević, Antonio Grgić, Klario Kolar, Fabijan Nikić, Leonardo Rusmir, Sven Babojelić, Gabrijel Sotonica i Ivan John Andrijanić.