Malonogometaši Hajdukove škole nogometa zimsku sezonu odrađuju na dvoranskim turnirima organiziranim za mlađe uzrasne kategorije na kojima postižu zapažene rezultate. Krenulo je s Novskom gdje je turnir došao do polufinala u kojem će Hajduk imati predstavnike u kategorijama U8, U12 i 14. Ekipa U10, pokošena gripom i virozama, nije uspjela proći grupnu fazu turnira, a završnica za polufinaliste se igra ovog vikenda.

Paralelno s Novskom igran je i Božićni malonogometni turnir u Požegi na kojem se ekipa starijih pionira (U12) koju trenira Dubravko Ljevaković okitila zlatnom medaljom, a igrači Hajduka Dorijan Jurčević i Mihael Balog titulom najboljeg igrača, odnosno najboljeg golmana turnira u tom uzrastu. Zeleni su u polufinalu ili finalu prije finala bili bolji od Slavonije nakon izvođenja penala, dok su u finalu uvjerljivo pobijedili Kaptol S 4:0. Osim starijih pionira, medalju oko vrata u Pakrac su donijeli i igrači Siniše Grubišića (U8). Osvojili su izvrsno treće mjesto nakon dramatične utakmice protiv Kuzmice u kojoj su broncu izborili tek u posljednjim sekundama susreta kad su postigli pobjednički zgoditak za 2:1.

Na turniru u požeškoj dvorani Grabrik su igrale i kategorije U10, U14 i juniori koji se nisu uspjeli dokopati borbe za medalju, blizu je bila tek ekipa Darka Kelemena (U10), no više od četvrtfinala nisu uspjeli ostvariti. Pakračane je na turniru predstavlja i ekipa Dodaj loptu, sačinjena većinom od igrača Hajduka, ali i Slavije iz Pleternice te Osijeka, koja je nastupila u kadetskom dijelu turnira i osvojila „drvenu“ medalju i nepopularno četvrto mjesto.

Osim Novske i Požege Hajduk je nastupio na vrlo jakom virovitičkom turniru koji su organizirali stari sportski prijatelji iz No Limita. Turnir su igrale „osmica“ i „desetka“  i nisu uspjeli postići zapaženiji rezultat. Unatoč ispadanju nezadovoljstva nema, uzimajući u obzir činjenicu da je na U8 turniru Hajduk u grupi igrao s kasnijim finalistima Jedinstvom iz Donjeg Miholjca i Slaven Belupom iz Koprivnice, te sa Slavonijom iz Požege i mađarskim Sigetvarom. Tri očekivana poraza ne bole previše, a s druge strane raduje međunarodna pobjeda u srazu s Mađarima. Kod „desetke“ je bila slična situacija, no očajavanja nema jer su nove utakmice pred vratima.

Osim spomenute završnice za sve kategorije u Novskoj, ovog vikenda igrači Siniše Grubišića i Darka Kelemena (U8 i 10) igraju i na jednodnevnom turniru u Velikoj pa im je to već prilika da se vrate pobjedama i  poprave nešto lošiji virovitički dojam. Nakon toga slijedi tradicionalna Petica te pakrački Kuna kup koji će za sve kategorije (od U8 do U14) prema najavama biti odigran krajem siječnja i početkom veljače.