U subotu se nakon mjesec dana pauze  nastavljaju natjecanje u 1.B hrvatskoj kuglačkoj ligi.

U prvom kolu drugog dijela kuglači Pakraca će na uvijek teško gostovanje Željezničaru iz Belišća, ali unatoč tome, kaže tajnik Vjeko Anušić, ide se po nove bodove. Dodatna otežavajuća okolnost je što u momčadi neće biti upravo Anušića, no Pakračani i onako rijetko nastupaju u kompletnom sastavu. Jesenas je na pakračkoj kuglani bilo 6:2 za domaćina.
Nakon prvog dijela KK Pakrac je osvojio u 11 utakmica 14 bodova i s tim učinkom dijeli treće i četvrto mjesto. Drugoplasirani Radnik iz  Velike Gorice je bolji tek za jednu pobjedu i pakrački kuglači se ne odriču ambicija da u konačnosti budu drugoplasirani. Za to će im biti potrebno da izbjegnu neke neočekivane poraze kao što je to bio slučaj jesenas na domaćoj kuglani kada su izgubili od đakovačke Fortune ili na gostovanju u Kutini protiv Zanatlije koji je i s tom pobjedom na kraju završio u donjem dijelu tablice.

Kvaliteta Pakraca je u cjelokupnoj momčadi. Pokazuju to individualni učinci. U prvom dijelu sezone u poretku za igrača lige od Pakračana najuspješniji je bio na 18. mjestu Zvonko Gnezda s prosjekom od 550 čunjeva. Tek drvo manje ima Davor Štor na 20. mjestu, Darko Jozipović je s prosjekom od 545 čunjeva 30. , a Antonio Juranović s prosjekom od 540 čunjeva je 41.

Sagledavajući omjere u izravnim mečevima prema protivniku na stazi Gnezda je ostvario 7 pobjeda i četiri poraza, Juranović ima omjer 6:5, Anušić 5:5.

Kuglačima u drugoj i trećoj ligi stanka između dva dijela prvenstva potrajat će još do 20. siječnja.