Dvoranska sezona za mlađe Hajdukove selekcije je u punom jeku, pa su jučer na turnirima u Požegi i Lipiku nastupile dvije selekcije početnika (U10), mlađi pioniri (U12) i kadeti (U16).

Najaktivniji su bili početnici koji su u jednoj selekciji odigrali u Požegi dvije utakmice, te četiri u Lipiku gdje su još četiri dodatne utakmice odigrala i druga selekcija istog godišta. U tako zgusnutom programu prva selekcija je u Požegi ostvarila pobjedu nad Slavonijom i poraz od Kuzmice, ali će turnir nastaviti idući tjedan. U Lipiku je odigran jednodnevni turnir gdje su Hajdukovi početnici izgubili u četvrtfinalu od Daruvara s 1:0, a prethodno su zabilježili po jednu pobjedu, poraz i neriješenu utakmicu.

Mlađi pioniri (U12) ostvarili su jučer u Požegi dvije pobjede: na sedmerce protiv Dinama iz Vidovaca 4:2 (2:2) te protiv Slavonije 3 uvjerljivih 9:0. I oni turnir nastavljaju idući tjedan.

Vrlo uvjerljivi su u Požegi jučer bili i kadeti (U16) koji su također ostvarili dvije pobjede od 9:0 i 3:2 te uz jednu ostvarenu ranije od 5:0 turnir nastavljaju idući tjedan.

Za kadete (na fotografiji) su jučer u Požegi nastupili: Dupor, Jošćak, M. Vuić, Grubišić, Krpan, Pierobon, Keć i Janček.

Danas na turniru u Požegi startaju juniori (U18), a idući tjedan sve mlade Hajdukove selekcije dvoranu sezonu nastavljaju natjecanjem na turniru u Novskoj.