Trećim i četvrtim ciklusom natjecanja ovog vikenda u Virovitici završena je jesenska sezona u stolnoteniskim natjecanjima Hrvatske lige zapad i Međužupanijske u kojima nastupaju po dvije momčadi Stolnoteniskog kluba „Lipa“ Pakrac-Lipik.

U trećoj ligi momčad Lipe 2 jesenski dio prvenstva završila je u konkurenciji 8 ekipa na šestom mjestu ostvarivši u 7 utakmica tri pobjede. Momčad Lipe 1 sa samo jednom pobjedom je predzadnja.  U posljednjem jesenskom krugu u Virovitici Lipa  je poražena s po 4:0 od Pitomače 2 i Siska 2, dok su pobijedili Daruvar s 4:3. Momčad Lipe 1 poražena je od Čazme s 4:1.

Na tablici igrača najuspješniji naši stolnotenisači poredani su od 7. do 9. mjesta. Zoran Markalaus ima 6 pobjeda i pet poraza, Zoran Hofman pet pojeda i tri poraza, a Marinko Mendeš pet pobjeda i sedam poraza. U poretku parova Zoran Hofman i Dario Perković imaju dvije pobjede i pet poraza i nalaze se na sedmom mjestu.

Jesensko natjecanje u Međužupanijskoj ligi  Slavonska regija zapad Lipa 3 je završila na četvrtom mjestu ostvarivši u 10 utakmica sedam pobjeda i tri poraza, dok je Lipa 4 s jednom pobjedom deveta u konkurenciji 11 ekipa.

U obje lige prvenstva se nastavljaju na proljeće.