Stariji pioniri Hajduka U14 osvojili su treće mjesto na ovogodišnjem izdanju „Petice“ odigranom proteklog vikenda u Bjelovaru i tako nastavili tradiciju odličnih rezultata na ovom malonogometnom turniru mlađih kategorija koji se igra u organizaciji bjelovarskog nogometnog saveza.

Hajdukovci su završnicu izborili uvjerljivim dvotjednim nastupom u grupnom dijelu natjecanja koji se igrao u Pakracu i Garešnici, gdje su u konkurenciji ekipa iz Velikih Zdenaca, Daruvara i Garešnice zauzeli prvo mjesto .

U bjelovarskoj završnici Hajdukovci su u četvrtfinalu bili bolji od Mladosti 2 iz Ždralova koje su pobijedili 3:1, a strijelci za polufinale su bili Rusmir, Grgić i Milošević. Polufinalni ogled ponudio je ekipu Bjelovara, trenutno najkvalitetnijeg ovogodišnjeg protivnika, što su na kraju i pokazali konačnim osvajanjem turnira. Bjelovarčani su bili uvjerljivi, završilo je 6:1, a počasni pogodak postigao je Milošević. Dodajmo i to da je trener Ljevaković nakon vodstva Bjelovarčana od 3:1 izmješao sastav kako bi svi igrači dobili priliku igrati, ali i da odmori prvotimce koji su odmah nakon polufinala igrali utakmicu za treće mjesto.

U borbi za broncu Pakračani glatko s 3:0 dobivaju kvalitetnu momčad Čazme pogocima Rusmira i dva puta Miloševića.

„Ovo je vrlo dobar rezultat i zadovoljan sam učinkom svojih igrača. Protiv Bjelovara nismo mogli, no sve ostale utakmice, uključujući i grupnu fazu, odigrali smo kvalitetno te i ove godine pokazali da se u mlađim uzrastima u Pakracu igra kvaltetan mali nogomet“, rekao nam je trener Hajduka Dubravko Ljevaković.