U Pakracu je ovog vikenda startao poznati malonogometni turnir „Petica“ za uzraste do 12 odnosno do 14 godina. Subota je bila rezervirana za starije dječake (U14) iz Velikih Zdenaca, Daruvara i Pakraca koji su odmjerili snage odigravši prvi od dva kruga utakmica grupne faze. Pakračani su bili najuvjerljiviji pa iz prvog kruga nadmetanja nose maksimalni broj bodova. Najprije su bili bolji od Zdenke 3:0, golove su postilgli Milošević 2 i Rusmir, potom su istim rezultatom svladali Daruvar (Milošević, Gurdon, Grgić), da bi u posljednjem ogledu pobijedili vršnjake iz garešničkog Garića s 2:1. Strijelci su bili Vuić i Rusmir. Zbog samo četiri ekipe, grupna će se faza igrati dvokružno, a na završnicu u Bjelovar 10./11. prosinca ići će dvije prvoplasirane ekipe i eventualno najbolji trećeplasirani.

u14-dvorana

U nedjelju su igrali dvaneastogodišnjaci (U12) iz istih nogometnih sredina, a skupinu je činilo pet momčadi jer je Garić imao dvije ekipe. Hajduci se ovog vikenda nisu proslavili pa iz prva dva odigrana kola neočekivano izlaze s tek jednim osvojenim bodom. Najprije su odigrali bez golova protiv vrlo dobre momčadi Daruvara, dok su u drugoj utakmici, pomalo iznenađujuće, izgubili od Zdenke iz Velikih Zdenaca 0:1.

u12-dvorana

Unatoč slabijim rezultatima, još ništa nije izgubljeno pa će priliku za popravak mlađi Hajdukovci imati narednog vikenda kad se u garešničkoj školskoj dvorani igra nastavak Petice za obje starosne kategorije. Hajdukovi stariji dječaci će u drugom krugu ponoviti isti raspored, dok će "dvanaestica" morati bodove za prolaz potražiti  protiv dvije garešničke ekipe.