banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Rukometaši LiPe poraženi su u 7. kolu 2. HRL istok u Pakracu od Požege 31:34. Iskusnija ekipa Požege bolje je otvorila utakmicu i do odmora se odvaja na tri pogotka razlike. U nastavku utakmicu do izražaja dolazi neiskustvo domaćina koji s nekoliko vezanih pogrešaka omogućuju Požežanima ozbiljnije odvajanje na velikih 7 razlike. Kad je već izgledalo da je utakmica riješena, vratar domaćih Papušek s nekoliko vezanih obrana omogućuje suigračima potpun povratak u utakmicu što ovi koriste i na krilima raspoloženih Smiljčića i Bartoluzzija prilaze na samo pogodak zaostatka. Za nešto više ponestaje snage pa sljedeća dva napada domaćin ne realizira, a gosti s dva pogotka odlaze na konačnih 31:34.

Osim kvalitetne igre zanimljivost vezana uz utakmicu je i podatak da je domaćin igrao 26 minuta s igračem manje na terenu, kao i to da je Tomić iz Požege kao najefikasniji igrač susreta postigao čak 20 golova.

Domaćini su igrali u sastavu Papušek, Krucki 2, Hihlik, Gamberger 6, Bartoluzzi 5, Nemet, Vonić, Smiljčić 8, Hlapović 4, Lopar 1, Major 1, Mimić 4.

Nakon ovog poraza LiPa se nakon 7 odigranih kola nalazi na pretposljednjem mjestu s 2 osvojena boda. Naredno kolo donosi gostovanje u Slavonskom Brodu kod četvrtoplasirane momčadi prvenstva.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić