Hajduk je u 14. kolu Regionalne MŽNL Slavonije i Baranje poražen od domaćeg Graničara iz Brodske Varoši minimalno 1:0. Domaćini su mrežu jedini put zatresli u 56. minuti što je bilo dovoljno da Hajdukovcima nakon serije odličnih nastupa nanesu i drugi poraz u nizu. Podsjetimo, prošlo kolo u Pakracu je slavio Čepin. Priliku za popravak dojma i osiguranje plasmana u gornjem dijelu ljestvice uoči zimske pauze nogometaši Hajduka imat će sljedećeg vikenda kad u Pakracu gostuje Sloga iz Nove Gradiške.

O utakmici u Brodskoj Varoš dojmove je iz prve ruke iznio kapetan Hajduka Adriano Baškiera: „Iako se domaćini nalaze na samom dnu ljestvice danas su zasluženo slavili. Bili su bolji u polju, ali nadmoć su, unatoč prilikama, uspjeli realizirati tek jednom u drugom poluvremenu. Na taj način se i nama otvorila prilika da nekoliko minuta prije kraja susreta osvojimo bod, ali odličan udarac Kaurina nakon centaršuta njihov je golman praktično iščupao iz samog gola. Poraz iz Brodske Varoši nastojat ćemo poništiti posljednje kolo u Pakracu kada igramo protiv Sloge iz Nove Gradiške i još malo podebljati bodovni konto za miran ulazak u proljetni dio prvenstva“.

Pakrački kapetan dodaje da je suđenje bilo korektno te da uzroke poraza moraju tražiti u vlastitim redovima. Dodaje tek da su i na ovom gostovanju, već standardno, bili nekompletni. Na put nisu krenuli D. Prohaska, Bosnar, Krenek, te od ranije povređeni Kovačić i Dietzman

Hajduk je igrao u sastavu: R. Zanetti, K. Stokić, Komljenović, Baškiera, Lesičak, Giacometti (od 80' M. Stokić), B. Prohaska, Gelešić, A. Zanetti, Jirasek, I. Kaurin. Trener Viktor Trbara.

15107392_890724011028569_1692446462518060064_n