Loše vremenske prilike te zauzetost igrališta razlog je što su ovog vikenda od mlađih Hajdukovih kategorija nastupili samo stariji i mlađi pioniri kojima je to ujedno bio i posljednji ovojesenski službeni nastup na otvorenom. Obadvije njihove  subotnje utakmice protiv vršnjaka požeške „Slavonije“ protekle su kao i cijela jesenska sezona, uvjerljivim porazom. Mlađi pioniri U12 poraženi su s 3:0, a stariji sa 6:1 (strijelac Matej Gurdon).

Na kraju polusezone sa 6 osvojenih bodova iz 11 utakmica mlađi pioniri su u konkurenciji 12 klubova iz cijele Slavonije deveti,  a stariji s jednom pobjedom predzadnji. Za obadvije ove kategorije  započinje dvoranska sezona.

Radi zauzetosti terena juniori su  svoju utakmicu posljednjeg kola županijske lige Bjelovarsko-bilogorske županije  protiv „Ribara“ iz Končanice, kojom se rješava pitanja jesenskog prvaka, odgodili za narednu subotu, a u istoj ligi početnici (U8) su svoju utakmicu protiv „Bilogorca“ iz Grubišnog Polja, radi loših vremenskih prilika i natopljenog terena također premjestili na naredni vikend čime će i za ove dvije selekcije biti završena sezona na otvorenom i sele u dvoranu.