Od 9,45 pa do 16 sati, gotovo u kontinuitetu će se u subotu igrati nogomet na pakračkom stadionu i pri tom će se odigrati tri utakmice; dvije pionirske i seniori.

Najprije će Hajdukovi pioniri (9,45 sati), selekcije mlađih od 12 godina, igrati protiv požeške „Slavonije“, a u 11 sati iste ekipe sastat će se u kategoriji do 14 godina. Pakračani su ove jeseni u obje kategorije izrazito loši, a Požežani izrazito dobri. Mlađi pioniri su 9. i imaju iz 10 utakmica tek dvije pobjede. U subotu će teško do treće jer protivnik je drugi na tablici i u 10 utakmica ima 25 bodova. Ništa bolji odnos jesenskih rezultata nije niti u starijoj konkurenciji. Pakračani su s jednom pobjedom predzadnji, a Požežani s 22 boda su trećeplasirani tako da bi prihvatljiv bio i dvostruki  tijesni poraz.

S više optimizma u subotu u utakmicu će ući seniorski sastav (početak 14 sati) mada će i oni imati težak zadatak. Četvrtoplasiranom Hajduku koji ima iz 12 kola 21 bod u goste dolazi drugoplasirani Čepin koji ima 28 bodova. Hajduk je u odličnoj formi; u posljednjih sedam utakmica ostvarili su šest pobjeda i jedan neriješen rezultat. No, Hajduk je bolji na gostujućem terenu gdje su ove jeseni u sedam utakmica osvojili 13 bodova. Kod kuće, protiv gusto postavljene obrane, teško zabijaju i stoga su kao domaćini osvojili samo 8 bodova uz gol razliku od 6:4. Čepin je solidan kao gost, osvojili su iz pet utakmica sedam bodova. U gostima malo zabijaju - četiri gola, ali i malo primaju, samo tri, i daleko su najbolja obrana u ligi. Stoga Hajduku neće biti lako nastaviti pobjednički niz. Tim više jer će mu nedostajati već duže povrijeđeni kapiten Darko Kovačić, zbog tri žuta kartona Dino Prohaska te poslom spriječeni Ivan Kaurin koji je s 8 golova ove jeseni najbolji strijelac Hajduka.

U subotu su odlučujuću utakmicu za titulu jesenskog prava protiv Ribara iz  Končanice u Pakracu trebali igrati i juniori. No, svi termini na stadionu su zauzeti, te je ta utakmica, posljednja ove jeseni, odgođena vjerojatno za narednu subotu.

Početnici (U8), koji su već jesenski prvaci, posljednju ovojesensku utakmicu na otvorenom će odigrati u nedjelju s početkom u 10 sati protiv Bilogorca iz Grubišnog Polja.