Mlade momčadi Hajduka koje igraju u županijskim ligama ponovo su zabilježili pobjede, a ponovo su poražene obadvije pionirske selekcije koje igraju u 1. kvalitetnoj ligi mladeži.

Najefikasniji ovog vikenda su bili limači (U10) koji su s čak 17:1 pobijedili vršnjake iz Kutjeva koji su se jedva skupili za nedjeljno gostovanje u Pakracu pa je zapravo iz te utakmice najvredniji podatak da se čak 11 limača upisalo u strijelce. Najefikasnije je bio Borna Veltruski  s 4 gola. Po dva su zabili Matej Majdandžić, Matej Muštran i Gabrijel Akrap, dok su po jednom strijelci bili Fran Milek-Sacher,  Antun Horvat, Tomislav Malogorski, Antonio Grgić, Slaven Babić, Matko Banović i Moreno Komora. Na tablici limača Požeško-slavonske županije na kraju jesenskog dijela Hajduk je s 20 osvojenih bodova iz 11 utakmica četvrti.

Ponovo su bili uspješni i juniori koji su u 10. kolu Bjelovarsko-bilogorske lige pobijedili u Bereku „Tomislav“ s 5:3 pri čemu pobjeda nije bila upitna jer su već do poluvremenu vodili s  4:0.  Kapiten Antun Lesičak je zabio dva gola, a po jedan su dodali Leonardo Luksetić, Ivan Svjetličić i Dorijan Tomašić.  Hajduk je s 7 pobjeda i dvije neriješene utakmice vodeći u ligi, a u subotu u posljednjem kolu dočekuje „Ribar“ iz Končanice koji zaostaje dva boda i s neriješenim rezultatom osvojili bi jesenski naslov.

Jesenski naslov već su osvojili početnici (U-8) koji su ponovo ovog vikenda bili efikasni  pobijedivši u Bjelovarsko-bilogorskoj ligi u Hercegovcu imenjaka s 8:0. Tri pogotka postigao je  Leo Komarić, dva Leo Tepurić, a po jedan Tomislav Bišćanin, Jakov Švajghart i Josip Vondra. Pakračani kolo prije kraja jesenske sezone imaju 10 bodova prednosti pred Viroviticom.

Ovog vikenda napokon su se očekivali bodovi i u 1. kvalitetnoj ligi mladeži u kojoj igraju obadvije pionirske selekcije Hajduka. Razlog nadanja je bilo gostovanje u Novog Gradiškoj kod vršnjaka iz Sloge koji su na tablici bili zadnji, odnosno predzadnji. No obadvije Hajdukove selekcije su izgubile. Mlađi pioniri (U12) s uvjerljivih 8:2 pri čemu su strijelci za Hajduk bili Luka Majstorović i  i Stjepan Dietzman. Stariji pioniri (14)  pružili su ozbiljniji otpor, ali su svejedno poraženi s 4:2, a pogotke su postigli Fili Vuić i Klario Kolar. Obadvije Hajdukove selekcije su pri dnu tablice, a u posljednjem kolu iduće subote dočekuju vršnjake požeške „Slavonije“