Hajdukovi juniori vratili su se neporaženi iz Garešnici gdje su s vodećim Garićem odigrali 0:0 i na taj način ostali bodovno poravnati s vodećom ekipom prvenstva koja ima utakmicu više, pa je realnost osvajanja prvog mjesta u ligi Bjelovarsko-bilogorske županije izvjesna mada je u utrci još i Ribar iz Končanice.

Neriješeno su jučer odigrali i limači (U10) koji su na svom terenu u sklopu lige Požeško-slavonske  županije protiv „Sloge“ iz Trenkova odigrali 1:1 (strijelac Antonio Grgić). Iz devet kola Hajdukovi limači imaju 4 pobjede, dvije neriješene i tri poraza i nalaze se na 4. mjestu.

Početnici (U8) su ponovo bili uvjerljivi u sklopu 7. kola lige  Bjelovarsko-bilogorske županije  pobijedivši „Garić“ s 7:0. Najefikasniji je bio Jakov Švajghart koji je zabio tri gola, dva je dao Josip Ilinković, a po jedan Leo Komarić i Sven Andričić. Hajdukovi početnici imaju sve pobjede i kategorija su za sebe u ovom natjecanju.

Oba pionirska sastava s gostovanja iz Osijeka vratili su se poraženi u 8. kolu 1. kvalitetne lige mladeži. Stariji (U14) su izgubili s 3:0, a mlađi sa 7:1 (strijelac Luka Majstorović), pa se oba sastava, jedni s tri, jedni sa šest bodova, nalaze pri dnu tablice.