Dinko Bešlić podnio je ostavku na mjesto trenera Lipika 1925, a momčad će do daljnjeg voditi Tomislav Kužilek, dosadašnji trener u mlađim kategorijama. Uzrok odlasku prvog čovjeka struke lipičkog prvoligaša je posljednji poraz u Kuzmici od 5:0 što je ujedno peti uzastopni posrtaj nogometaša Lipika koji je rezultirao posljednjim mjestom na prvenstvenoj tablici 1. ŽNL.

Našem trojcu s dna drugoligaške prvenstvene karavane ovo kolo donijelo je tek tri od mogućih devet bodova.  Domaćom pobjedom i nužnim bodovima osladio se tek Dobrovac koji je bio bolji od Graničara iz Zagrađa s 2:0, a pogotke vrijedne bodova postigli su Lepan i Šulc. Lošom navikom i porazima nastavila je Croatia iz Donje Obriježi od koje su bolji bili domaćini iz Sulkovaca, bilo je 2:1, a počasni pogodak postigao je Jozipović. Unatoč dobroj utakmici Obriježani nisu uspjeli otkinuti niti bod pa su sada s tri dosadašnja osvojena boda usamljeni na dnu ljestvice.

Dinamo iz Badljevine također bilježi poraz u Čaglinu gdje ih je domaći Omladinac savladao s 5:2. Golove su zabilii Halupecki i Kopriva.

Kod trećeligaša Slavonija je nedjeljnom pobjedom protiv Eminovaca od 4:1 izbila na vodeću poziciju sa 16 osvojenih bodova koliko ima i drugoplasirani Graničar iz Bučja te Parasan iz Golobrdaca, ali uz slabiju gol razliku. Pogotke za domaćina postigli su Adžijević dva puta, Popović i Eck. Naredno, ujedno i posljednje kolo jesenskog dijela prvenstva Slavonija putuje u Bučje gdje će u direktnom dvoboju s prvim pratiocem odlučiti o naslovu prvaka prve etape, uzevši u obzir da je trećeplasirani Parasan posljednje kolo slobodan.

„Igramo odlično, Eminovce smo dobili s „pola gasa“. Konačno smo riješili probleme s igračkim kadrom i u Bučje putujemo kompletni pa očekujem da naslov jesenskog prvaka prezimi u Prekopakri“, rekao nam je prvi čovjek struke prekopakranskog ligaša Zoran Hofman.

Dodajmo tomu da je Jovača iz Marinog Sela izgubila kod kuće od Parasana s 3:0.