banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Hajduk je pobijedio Mladost u Antinu s 4:1 u utakmici 10. kola MŽNL Slavonije i Baranje, a strijelci za uvjerljiv trijumf, tri gostujuća boda i petu pobjedu u nizu bili su Gelešić, Jirasek, Krenek i Kaurin.

Pakračani posljednih kola igraju u izvanrednoj formi pa je ova pobjeda u Antinu protiv posljednje momčadi lige relativno očekivana. Iako rijetko igraju u kompletnom sastavu, iznimka nije bila niti ovaj put, Hajdukovci u kontinuitetu pružaju odlične partije. Unatoč neigranju vrijednog veznjaka Giacomettija, kapetana Kovačića i mladog napadača Zanettija, otvorili su utakmicu odlično i poveli pogotkom Gelešića u 27. minuti susreta. Domaći poravnavaju već minut kasnije, no do poluvremena Hajduk ipak vodi, a prednost donosi Jirasek majstorskim pogotkom iz slobodnog udarca. Drugo poluvrijeme Hajdukovci prepuštaju terensku inicijativu domaćinu pa i iz dva kontranapada, pogocima Kreneka u 76. i Kaurina u 88. minuti, rutinirano rješavaju pitanje pobjednika.

Ovim već petnaestim bodom u posljednjih pet kola pakrački su se nogometaši zadržali pri vrhu prvenstvene tablice, a mjesto među vodećim momčadima lige imat će prilike dodatno učvrstiti narednog vikenda kad u Pakracu gostuje Slavonac iz Tenje.

Hajduk je u Antinu igrao u sljedećem sastavu: R. Zanetti, K. Stokić (od 81' M. Stokić), Komljenović, Baškiera, Lesičak (od 69' Bosnar), D. Prohaska, B. Prohaska (od 75' Dietzman), Gelešić, Jirasek, Krenek, I. Kaurin. Trener: Viktor Trbara

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić