U 3. kolu 1. B Hrvatske kuglačke lige kuglači Pakraca doživjeli su prvi poraz, teško su pobijeđeni na gostovanju u Novskoj sa 7:1 (3384:3259).

Mada su se potajno nadali pobjedi, naši kuglači su izgubili jer je većina igrača značajno podbacila. Na razni, čak i znatno iznad toga, bio je jedino nestandardni Željko Major koji je ostvario jedinu pojedinačnu pobjedu srušivši odličnih 585 čunjeva. Robert De Zan je srušio za ovaj rang preslabih 505, Vjeko Anušić za njega nedovoljnih 523, Zvonko Gnezda vrlo loših 525 čunjeva. Koliko toliko prvoligaški rezultat je ostvario Antonio Juranović s 549 čunjeva, a niti dobrih 572 čunja Darka Jozipovića u subotu nije bilo dovoljno protiv raspoloženih Novljana za bar pojedinačnu pobjedu.

Razlog poraza sigurno je i to što Pakračani nisu imali rezervu pa je i bolesni De Zan morao izbacati cijeli meč što sigurno nije nešto s čim bi se protivnik trebao zamarati.

S dvije pobjede iz tri meča Pakračani su u sredini guste tablice, a povratak u gornji dio  mogu ostvariti već na svojoj kuglani u subotu kada im u goste dolazi Fortuna iz Đakova koja u prva tri kola ima isti učinak kao naši kuglači.