1. ŽNL – Nogometaši Lipika nisu uspjeli kao domaćini savladati momčad Jakšića u utakmici 3. kola 1. Županijske nogometne lige, završilo je neodlučeno 1:1.  Unatoč terenskoj premoći tijekom cijele utakmice gosti su od 30. minute vodili i kad je već izgledalo da će kući s punim plijenom u 94. minuti se šesnestercu gostiju ukazao Ljuban Garača i svojim pogotkom Lipičanima spasio bod. Nakon 3 uvodna kola nogometaši Lipika na kontu imaju 4 osvojena boda.

U 2. ŽNL loš dan za naše predstavnike koji od mogućih devet bodova nisu uspjeli uzeti niti jedan. Croatija kao domaćin nije uspjela potvrditi tri boda koja su osvojili proteklog vikenda u Čaglinu. Ove nedjelje u Obriježi je s 3:1 slavila vodeća Mladost iz Pavlovaca, a jedini pogodak u ovonedjeljnom porazu za domaćina je postigao Tonći Savi. Dobrovac je u krizi, to je sada evidentno jer su na loš ovosezonski start obilježen s dva domaća neuspjeha, nadovezali i današnji gostujući poraz u Sulkovcima u kojem su domaćini slavili s 2:0. Bolje sreće nisu bili niti nogometaši Dinama iz Badljevine koji su poraženi od Kamena u Vetovu 3:0. Iako je do 80. minute bilo 0:0, nekompletni Badljevčani nisu izdržali i kući se vraćaju praznih ruku.

U 3. ŽNL nogometaši Slavonije teško su stradali u Staroj Lipi gdje su izgubili s 5:0. Poraz je to koji se događa, no ono što zabrinjava je podatak da su Prekopakrani utakmicu odigrali s 9 igrača u polju i da su na ovo gostovanje krenuli bez čak devet igrača koji konkuriraju za sastav trenera Zorana Hofmana.