Kuglači Pakraca zabilježili su jučer i drugu pobjedu u prvenstvu  1. B hrvatske kuglačke lige. Na svojoj kuglani u drugom kolu pobijedili su  Ceste iz Varaždina sa 6:2 (3352:3211). Najraspoloženiji je bio Antonio Juranović koji je srušio odličnih 601 čunj.  Pobjedom u međusobnim susretima po bod su donijeli Darko Jozipović (569), Vjeko Anušić (545) i Zvonko Gnezda (552), dok su izgubili Davor Štor (551) i Robert De Zan (534), a dva dodatna boda su osvojena uvjerljivom razlikom u srušenim čunjevima (+141).

U trećem kolu pakrački kuglači gostuju u Novskoj koja također u prva dva kola ima stopostotni učinak.

imag0043-1024x614_c

Igrači NK Hajduka na gostovanju u 5. kolu u sklopu Međužupanijske lige Slavonije i Baranje zabilježili su novi uvjerljivi poraz od 4:0.

Utakmica je riješena već u prvom poluvremenu u kojem su domaćini zabili tri gola. Hajduk je ponovo na gostovanje otišao bez nekolicine igrača i s tek dvije zamjene  pa je u 75. minuti u utakmicu morao ući veteran Slavko Vuić.

Hajduk je s dva osvojena boda  i dalje posljednji na tablici, a bijeg s dna je moguć samo ako u subotu na svom igralištu ostvari pobjedu protiv Zrinskog iz Jurjevca koji je sa sedam bodova šestoplasirani. To će biti tim teže jer zbog jučer zarađenog trećeg žutog kartona u sastavu neće biti Valentina Jiraseka.