banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Rukometni klub LiPa već 4. godinu za redom organizira "PaLi u kamp" - rukometni kamp za mlađe dobne skupine dječaka, a ove godine Kamp će biti održan od 25. do 28. kolovoza, najavio je Mario Barać iz pakračko - lipičkog rukometnog kluba.

Na kampu će sudjelovati 50-ak djece i mladih rukometaša raspoređenih u dvije uzrasne skupine; igrači rođeni 2002./03. i igrači rođeni 2004./05. godine.
Ranijih godina se pokazalo da je kamp pun pogodak za djecu jer osim odličnih treninga s vrhunskim stručnjacima koje predvodi Dragutin Moslavac, najtrofejniji hrvatski rukometni trener mlađih dobnih skupina, djeca imaju razne druge zanimljive zabavne sadržaje i izlete s ciljem upoznavanja našeg kraja. Lani je po prvi put kamp bio međunarodni jer je na njemu sudjelovalo 10-ak mladih rukometaša iz BiH (Bosanska Dubica). Tako će biti i ove godine, a uz njih, sudjelovanje na Kampu su najavili i mladi rukometaši iz Kutine, Ivanića, Siska, Bjelovara, Garešnice te još 15-ak mladih rukometaša s područja Pakraca i Lipika.

Rukometaši će biti smješteni u Planinarskom domu "Omanovac", trenirati dva puta dnevno u pakračkoj i lipičkoj dvorani, u treninge će biti uključeno 10-ak trenera, a u nedjelju, posljednjeg dana Kampa, će biti organizirane prijateljske, trening utakmice.

 

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić