Hajduk nije uspio jučer izboriti nastup u današnjoj završnoj utakmici svog tradicionalnog devetog po redu nogometnog turnira koji od 2009. godine organizira u ovo doba godine u čast Dana hrvatskih branitelja Pakraca. Poraženi su u utakmici s „Libertasom“ iz Novske s 3:1.

2

Hajduk je odigrao još jedu lošu u nizu pripremnu utakmicu ovog ljeta i Novljani su zasluženo pobijedili s 3:1.

Utakmica je riješena već do 56. minute kada su gosti poveli s 3:0, a tek počasni pogodak je postigao Marko Giacometti u 82. minuti.

U prvoj polufinalnoj utakmici ekipe Osijeka 2 i kutinske „Moslavine“ su u regularnom dijelu odigrali bez golova, pa su o današnjem finalistu odlučili udarci s bijele točke u kojima su Osječani pogodili svih pet, dok je za Moslavinu promašio dosada najnagrađivaniji pojedinac u povijesti ovih turnira kapiten Danko Cerovečki.

Tako će se danas u utakmici za treće mjesto s početkom u 16 sati sastati organizatori i kutinska „Moslavina“, dok će o prvom mjestu odlučivati sastav Osijeka 2 i Libertasa s početkom u 18 sati. Osječani su za danas najavili dolazak i nekoliko svojih prvotimaca iz prvoligaškog sastava.

3

Današnji program na gradskom stadionu počinje u 15 sati utakmicom starijih pionira Hajduka i „Sloge“ iz Nove Gradiške, a završava u 19,45 kada će predstavnici pokrovitelja Grada Pakraca i Sportske zajednice najboljim ekipama i pojedincima uručiti sportska priznanja.

4

 

Za Hajduk jučer su nastupili: R. Zanetti, Baškiera, D. Pohaska, B. Prohaska, A. Zanetti, Komljenović, Kovačić, Bosnar, Kaurin, K. Stokić, Lesiček, Matijašević, Relota, Giacometti, Gelešić, Dietzman i M. Stokić. Trener Viktor Trbara.