gesajale naslovna

Na izlazu iz grada, u privatnom okruženju pod samom šumom i osamom šokačkog Kusonja, od danas možete koristiti plod šestogodišnjeg rada, kuće za odmor pod imenom „Gesajale“. Uređena je u suvremenom dizajnu te industrijsko-starinskom stilu s dozom luksuza koji je postignut crnom bojom i zlatnim detaljima, a boje u kući prate vanjske boje trave, zemlje i cigle. Osim što privatnost kuće dodatno osiguravaju visoki zidovi koji su izgrađeni oko iste, opuštajuću atmosferu ispunit će vam pregršt renoviranog i restauriranog namještaja koji je vlasnica sama uredila te osmišljeni dodatci koji se nalaze unutar i oko kuće, a za one željne sunčanja, osigurane su i ležaljke.

DSCF1927 Large

Zamišljena je primarno kao odredište za obitelj koja bi prenoćila i uživala u svim popratnim sadržajima, kapaciteta za šest osoba koje imaju slobodne ruke na koji način i koliko dugo će iskoristiti sve njene blagodati, dok za dnevne evente koji bi završili do 22 sata poput dječjih rođendana i krstitki kuća nudi i prostor na bazi 30 osoba za koje su osigurani stolovi, pribor, pecara i roštilj. Za najmlađe izvor zabave je predviđen i van kuće u vidu trampolina te prostranog dvorišta koje otvara mogućnost najma napuhanca, isto kao i igranja badmintona, odbojke, nogometa i slično.

DSCF1855 Large

Komfor je pokriven s dvije spavaće sobe s bračnim krevetima te još jednim dodatnim u boravku na razvlačenje, a kuća sadrži i dvije 80-kvadratne terase (natkrivenu i nenatkrivenu). Opremljena je svim modernim aparatima, što znači da će vas dočekati infracrvena sauna, jacuzzi na terasi koji se može koristiti tijekom cijele godine, klima uređaji unutar kuće i na terasi.

DSCF1880 Large

DSCF1888 Large

Ovo odredište nudi dodatnu prednost i sigurnost roditeljima budući da je odvojeno od prometnica te djeca u igri ne mogu istrčati na cestu, a problem neće stvarati ni prijevozna pristupačnost koja je također osigurana za 30 osoba, odnosno s desetak parkirnih mjesta.

DSCF1852 Large

Za rezervacije te ostale upite možete se obratiti na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

DSCF1869 Large