promo slavonski naslovna

Dok ga većina doživljava tek kao nužno prijevozno sredstvo, za znalce i entuzijaste automobil je puno više od toga - doživljaj slobode, ljubimac, bezvremenska ljubav i istinska životna strast. Ukoliko je ovo sve ono što definira vas i vašeg limenog ljubimca, mjesto na koje morate navratiti je 2244 GARAGE, u Osječkoj ulici 3 u Požegi, prostor snova i oktana, estetike i tehnologije, kozmetike i mehanike, ali i jedinstvena obiteljska priča kakvu ste do sada mogli vidjeti samo u američkim filmovima. Tko kaže da žene i automobili nisu dobar "match"?

Najbolje i najuspješnije poduzetničke priče one su stvorene iz životne strasti, slagane obiteljski, korak po korak. Dodajte tome predanost, kreativnost ali i onaj, uvijek dobrodošao, faktor posebnosti i jedinstvenosti i uspjeh je zajamčen. Potvrdit će to i 2244 GARAGE, novo vruće mjesto u gradu, u Osječkoj 3 i buduća nezaobilazna adresa sasvim posebne vrste klijenata. Jer, dok ga većina doživljava tek kao nužno prijevozno sredstvo ili zabavu, za znalce i entuzijaste spremne i na ozbiljnije ulaganje,  automobil je puno više od toga - doživljaj slobode, ljubimac, bezvremenska ljubav i istinska životna strast. Ideja je to koju, oduvijek žive i Markanjevići uz veliku podršku obitelji, otac Mario, braća Sebastian i Luka, automehaničari i mehatroničar, te dvije sestre, Ivona i Antonela, automehaničarka i automehatroničarka, ali i sjajna poslovna vizija koju su odlučili podijeliti s istomišljenicima, svima onima kojima je automobil puno više od sredstva potrebnog za transport od točke a do točke b. Jer, uz uslugu klasične ručne autopraonice i vulkanizacije, 2244 GARAGE, među rijetkima u ovom dijelu Slavonije, nudi i car detailing, svojevrsni kozmetički make over ili next level održavanja vozila u najboljem mogućem stanju, ispod i iznad haube. Djelatnost je to koja je kod nas tek u povojima iako se, posebno u većim urbanim sredinama, razvija i širi prilično brzo. Riječ je o luksuznoj usluzi namijenjenoj svima onima koji od automobila žele i trebaju više, poliranju, apliciranju keramičke zaštite, premium pranju - postupcima koji, složit će se njegovi fanovi, itekako pomažu produljiti život i povećati vrijednost vozilu, zbog čega car detailing zahtijeva dobro poznavanje ispravnih tehnika i korištenja alata i vrhunskih proizvoda.

DSC02650
Cars-Tuning-Rijeka
Autoscena
2244-Garage
Obitelj
Mali-serviser-BG
JL-Audio-Car
JL-Audio-Boat
DSC02687
DSC02653

Uz uslugu kakvu do sada niste mogli dobiti u Požegi, 2244 GARAGE nudi i brze auto servise, auto tuning, usluge prijevoza vozila, a u planu su i autolimarija i lakirnica, jer kako kaže jedna od sestara u ekipi, svojevremeno jedina djevojka u svojoj generaciji, ovo je tek početak. Posebno kakva je i usluga koju nude, ekipa 2244 GARAGE - a koju, uz obitelj, čine i dva mlada majstora, osmislila je i svečanost otvorenja, pretvorivši događaj u veliku auto - moto izložbu na otvorenom, susret  vrhunskih vozila, uključujući i one iz privatne "ergele", istomišljenika ali i ponajboljih predstavnika industrije i scene iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Njemačke, koji su došli podržati priču, smatrajući kako je riječ o usluzi kakvu Slavonija itekako treba, ali i da je 2244 GARAGE već osigurala svoju poziciju na auto nebu, jer otvorenje je najavljeno i na specijaliziranom portalu Autoscena, što nije mala stvar. Uz podršku pjevača Damira Kedže, pjevačice Jasmine Gavran iz grupe Gavrani i DJ - a, jer vrhunski auti i vrhunska mjuza uvijek idu u paketu, potvrdila je i ekipa iz Rijeke, predstavnici brenda koji proizvode top audio sustave za automobile i brodove kakve u svojim vozilima imaju, ni manje ni više nego Snoop Dogg i Lil Wayne. U očekivanju zahuktavanja auto sezone, jer nema boljeg feelinga od nabrijane ljetne vožnje i širenja lepeze usluga, ovoj je ekipi u planu i organizacija još niza sličnih evenata. Sve su to razlozi da čim prije navratite u Osječku 3 u Požegi, okrenete brojeve 095/ 866-8817, 095/ 391-5353 i ukoliko još niste, pokušate automobil doživjeti na malo dublji i drugačiji način. Jer, strast je pokretač, a upravo to je ono što, baš kao i za obitelj simbolični brojevi u nazivu, stoji iza priče zvane 2244 GARAGE.

https://www.instagram.com/2244.garage/?igsh=MXAwMGoxMXFiMm9vZA%3D%3D

https://www.facebook.com/people/2244-Garage/61553759805288/

2244 Garage team ovim putem zahvaljuje na pomoći i podršci svima koji su svojom prisutnošću i angažmanom uveličali svečanost otvorenja.

Izvor: STart VOX