DSC01879

Suvremeni trendovi življenja i poslovanja zahtijevaju isto takve materijale - visokih standarda, EU kvalitete, jer, dođe trenutak kada čak i tradicionalni crijep i drvo mogu i moraju biti zamijenjeni nečim novim. Dodajte tome ekonomičnost, lakoću postavljanja manju težinu, zvučnu i toplinsku izolaciju i eto prednosti za koje do sada možda i niste znali. Upravo to nudi tvrtka Regium paneli, Zrinska 14, Požega, jedina takva u Požeško slavonskoj županiji koja se bavi uvozom i prodajom sendvič panela-zidnih, krovnih i agro, kao stvorenih za terase, nadstrešnice, hale, garaže, hladnjače ali i brojne druge vrste prostora.

DSC01867

Novo vrijeme i suvremeni trendovi življenja, sasvim očekivano, donijeli su i nove materijale gradnje, pokazujući kako, unatoč vezanosti za tradiciju i čvrsto uvriježen stav kako nema do crijepa i drveta, itekako ima. Posebno kada s poremećenim stanjem na tržištu i globalnim problemima s kojima se učimo živjeti posljednjih godina, donesu i značajno povećanje cijena. Upravo u toj činjenici, želeći, istovremeno, kupcima približiti proizvode EU kvalitete, svoju je nišu pronašla tvrtka Regium paneli, Zrinska 14, Požega, jedina takva u cijeloj županiji. Tvrtka je to koja se bavi uvozom i prodajom sendvič panela- zidnih, krovnih i agro, namijenjenih za pokrov farmi, kao i kompletne opreme za montažu i uz veleprodaju, posljednjih pola godine nudi i maloprodaju. Osim toga, zahvaljujući nabavi panela izravno iz tvornice, u mogućnosti su realizirati svaku vašu želju, do najsitnijeg detalja, dostavljajući naručeno baš tamo gdje vam je to potrebno. Riječ je o gotovim građevnim elementima za izolaciju različite vrste ispune - PUR, PIR, mineralna vuna, različitih debljina, u bojama po vašem izboru. Kako je riječ o suvremenim materijalima, panel sendviči se odlikuju visokom toplinskom izolacijom i malom specifičnom težinom što ih svrstava u red lakih konstrukcijih elemenata, zbog čega je, poručuju iz Regium panela, i krajnja cijena daleko povoljnija za džep od tradicionalnog crijepa i drveta.

presjekclanka regium

U ponudi imaju i lim, kao i kompletan materijal za montažu, u kojoj će vam, iako će vas uvjeriti kako posao bez problema možete odraditi i sami, rado pripomoći. Uz nižu cijenu, daleko lakši krov, brzinu pokrivanja, prednost sendvič panela je i u zvučnoj i toplinskoj izolaciji kao i nepostojanju problema s kondenzacijom a sjajno su rješenje za terase, nadstrešnice, hale, garaže, hladnjače. Iako je kvadrat materijala drugdje možda u startu povoljniji, završna ponuda zasigurno će vam se više isplatiti izaberete li tvrtku Regimu paneli, jer dok na drugim mjestima plaćate i ono što vam ne treba, ovdje će vam, poručuju, ploču izmjeriti i izrezati točno u milimetar.

DSC01870

Regium paneli, Zrinska 14 u Požegi nudi najbolje proizvode kao rješenje za sve Vaše građevinske programe i projekte što potvrđuju uspješno odrađeni poslovi diljem Hrvatske - od Knina, do Zadra i Zagreba, garancija od 10 godina na panele, svi potrebni atesti i tehničke karakteristike koje zadovoljavaju najviše EU standarde. Skori dolazak proljeća i sve intenzivnija razmišljanja o manjim ili većim kućnim projektima, idealan su trenutak da čim prije navratite u Zrinsku 14 u Požegi do tvrtke Regium paneli i otkrijete materijale budućnosti. S više informacija čekaju od ponedjeljka do petka od 8 do 16, na brojeve mobitela 091/388-4902, 098/659-514, kao i na službenoj https://regium-paneli.hr/ i fb stranici  https://www.facebook.com/profile.php?id=100084165482783

ScreenshotTermoizolacijski

2963375791n
295883524n
DSC01875
DSC01876
DSC01873

Izvor: STart VOX