letak A5 09 4 1 Medium

Projekt „LAMPSI-Podrška lokalnoj zajednici“ je u sedmom mjesecu provedbe, te su do sad odrađene ove aktivnosti „Jačanje kapaciteta OCD-a i pružanje učinkovitog odgovora na potrebe lokalne zajednice, posebno u kriznim situacijama – BUDI SPREMAN“, Osmišljavanje i provedba izobrazbe i drugih oblika jačanja i unaprjeđenja kapaciteta zaposlenika i/ili volontera u području informacijsko-komunikacijskih tehnologija – INFORM Me“, Opremanje prostora za provođenje aktivnosti.

Također su u provedbi i aktivnosti „Menadžment i upravljanje volonterima te uvođenje inovativnih alata i mehanizama za razvoj kriznog volontiranja na lokalnoj razini – VOLI VOLONTIRATI“, „Organiziranje malih građanskih akcija kao podrška službama civilne zaštite- S.O.S. – Javi se meni!“, „Izrada online i digitalnih priručnika, igara, simulacija i drugih oblika alata za samopomoć i podrška ranjivim skupinama – 3,2,1...Klikaj!“.

letak A5 10 2 1 Medium

Još jedna aktivnost projekta koja je trenutno u provedbi je i „Osmišljavanje, izrada i provedba online programa i radionica, pružanja psihološke i savjetodavne pomoći osobama koje su pretrpjele traumu, stres ili gubitak uslijed krizne situacije – „Snaga u tebi“ kroz koju se pokušava pružiti pomoć i podrška u sklopu psiholoških savjetovanja za osobe koje su pretrpjele traumu, stres ili gubitak uslijed krizne situacije. Psihološko savjetovanje namijenjeno je za sve osobe koje osjećaju potrebu za individualnim razgovorom sa stručnom osobom. Donosimo termine psiholoških savjetovanja i kontakte kojima se možete obratiti za više informacija. Također termine i ostale informacije o psihološkim savjetovanjima možete pronaći na web stranici Udruge hrvatske policije branitelja Pakraca i Lipika http://uhpb-pakrac-lipik.hr/ .

Za više informacija možete kontaktirati predsjednika udruge Miroslava Ivančića mob: 098-734-818 i voditeljicu projekta Katarinu Jurišić mob: 098-939-7263.

lenta lampsi

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. 

Sadržaj članka isključiva je odgovornost Udruge hrvatske policije branitelja Pakraca i Lipika.

lampsi logo komb