DSCN8222 1024x768

izvor fotografije i teksta: www.pozeski.hr

Naš glavni interes je promicanje zdravog načina života kućnih ljubimaca. Naša vizija vodi sve aspekte našeg poslovanja.

Švedska tradicija, održivost i visokokvalitetni proizvodi

Kvalitetan proizvod temelj je našeg poslovanja. Husse nudi preko 300 visokokvalitetnih proizvoda za pse, mačke i konje. Naša hrana je proizvedena prema tradicionalnim skandinavskim receptima i razvijena od pažljivo odabranih sastojaka. Husse proizvodni proces je pod stalnom veterinarskom kontrolom kako bi našim klijentima pružili visoku kvalitetu proizvoda. Budući da Husse proizvodi nisu dostupni u trgovinama, kupci mogu obaviti kupnju kontaktiranjem lokalnih distributera ili proizvode mogu naručiti putem interneta.

DSCN8227 1024x768

Nutricionistički savjeti i lokalna podrška

Husse nudi dostavu na kućnu adresu uz pomoć lokalnih distributera. Naši distributeri prolaze redovite nutricionističke edukacije kako bi vam bili podrška u odabiru najboljeg proizvoda za vašeg ljubimca.

Husse je posvuda u Hrvatskoj

Centralni ured Husse Hrvatska i naše glavno skladište se nalaze u Zagrebu, a naši franšizeri i distributeri dostavljaju Husse proizvode po cijeloj Hrvatskoj. Osim što proizvode dostavljaju na kućnu adresu, stoje vam na raspolaganju za sve savjete oko optimalne i prilagođene hranidbe kućnih ljubimaca.

Znanost nas uči da je za približno 50% oboljenja kriva nepravilna prehrana i neuravnotežena hranidba?

Husse poslovanje se bazira na individualnom pristupu svakoj životinji ovisno o njihovoj pasmini, dobi, aktivnosti i zdravstvenom stanju, te tako zajedno sa vlasnikom pronalazimo optimalnu i kvalitetnu hranu za njegovog ljubimca.

Husse ne koristi reklame već su naša reklama visokokvalitetni proizvodi i zadovoljni klijenti.

Husse nudi besplatno nutricionističko savjetovanje prema mjestu stanovanja i edukaciju vlasnika kućnih ljubimaca o pravilnoj i zdravoj hranidbi.

Tko je Husse?

Husse je Švedski proizvođač Superpremium hrane i proizvoda za kućne ljubimce.

U Husse proizvodima su prirodni i visokokvalitetni sastojci bez umjetnih bojila i konzervansa iz vlastite proizvodnje, koju nadzire tim veterinara i znanstvenika, sa velikim udjelom proteina životinjskog podrijetla i visoke probavljivosti. Ove godine slavimo 35 godina iskustva i postojanja. Prisutni smo u više od 50 zemalja svijeta i vodeća franšiza u pet food industriji. Dobitnici smo brojnih nagrada u kategoriji pet food iz kojih izdvajamo nagradu za svjetski brend godine 2019./20.

A tko je Branko Miličević?

Branko je ovaj vječito nasmijani i ljubazni gospodin s fotografija. Inače je iz Cerovca i franšizer je tvrtke Husse za Požeško – slavonsku.

DSCN8223 1024x768 1

“Spletom okolnosti sam završio na HZZ-u a ujedno saznao da Husse Švedski brend proizvoda za kućne ljubimce traži franšizere po županijama pa tako i u Požeško slavonskoj. Zainteresirao me Husse individualan pristup svakom ljubimcu i pomoć vlasnicima oko pravilne i zdrave hranidbe ljubimca jer sam i sam vlasnik dva psa i dvije mace i nikada nisam razmišljao o važnosti kvalitete hranidbe a u okvirima mojih financijskih mogućnosti. U ovoj cijeloj priči je bitno što Husse veterinari i znanstvenici prenose znanje redovitim edukacijama nama franšizerima kako bi mi što kvalitetnije pomogli vlasnicima kod odabira hrane. Osim kvalitetne hrane u ponudi imamo i poslastice, njegu opremu, besplatnu dostavu i stalno dostupnu hranu” – govori nam Branko.

Tko su Husse franšizeri?

Husse franšizeri su educirani nutricionisti koji se na svojim interaktivnim pultovima druže sa vlasnicima kućnih ljubimaca, provode istraživanja i edukaciju vlasnika kućnih ljubimaca o pravilnoj i zdravoj hranidbi kućnih ljubimaca.

Osnova poslovanja i vizija Husse je individualan pristup svakom ljubimcu kako bi se prema određenim parametrima pronašla optimalna hranidba.

Kako do Husse-a?

Gospodinu Branku možete se javiti u svako doba dana, on s osmijehom dolazi na Vaša vrata.

Kontakt broj na koji ga možete dobiti je 0954444079 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Više o Husse proizvodima možete pronaći i na stranici https://www.husse.hr/

Klikom OVDJE možete zapratiti i Facebook stranicu Husse Požeško – slavonske županije.