banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić

Radionica Dudo Medium

 „Mentalni trening- sportski trokut“ naziv je pete od ukupno šest radionica održane 25. travnja u sklopu projekta „Revitalizacija Društvenog centra Pakrac“ koji provodi  Nogometni klub Hajduk Pakrac.

„Sportski trokut“ čine dijete u sportu, trener i roditelj. On je sastavni dio sporta, a posebice ako je sportaš još uvijek dijete. Trener je stručnjak za sport, uči dijete novim vještinama i tehnikama te mu pomaže na sportskom putu. Roditelji su podrška, pomoć, uzor svojoj djeci i oni koji ih usmjeravaju.

radionicaDarko Medium

I roditelji i treneri žele pružiti ono najbolje svojoj djeci sportašima. I jedni i drugi se svaki dan trude naučiti djecu novim vještinama i pomoći im da postanu uspješni i sretni ljudi i/ili sportaši. No, što kada dođe do problema u tom trokutu, posebice između trenera i roditelja? Što kada roditelji daju dobronamjerne savjete, a treneru se to baš i ne sviđa?  Na sva pitanja odgovorila nam je Ivana Marin,  mag. psych., zaposlenica na projektu.

Ukupna vrijednost projekta je 1.378.515,42 kuna i u punom iznosu nepovratno su sredstva osigurali Republika Hrvatska (15 posto) i Europski socijalni fond (85 posto).

lenta lampsi

nk hajduk logo

Sadržaj ovog dokumenta isključiva je odgovornost „NK Hajduka“ Pakrac.

banner delfin od 1.2.20224. - 31.7.2024.
Maletić