FS Faktor

Salon ljepote Faktor niz je godina sinonim za ljepotu i žensko uljepšavanje. Uvjerile su se u to mnoge Pakračanke, Lipičanke, ali i žene iz okruženja, koje su postale stalna klijentela Natalije Faktor i Nikoline Nenadović Zeman, izučenih kozmetičarki s desetgodišnjim iskustvom u ovom poslu.  

Poznatiji kao Frizerski obrt Faktor, vremenom su prepoznali zahtjeve tržišta pa su estetske usluge, osim osnovnih frizerskih, proširili na depilaciju, estetsku i medicinsku pedikuru, kupku parafinom, oblikovanje obrva, uvijanje i podizanje trepavica i slično.

IMG 4834 63

Iz navedenih usluga kao zanimljive izdvajaju kompletne standardizirane frizerske usluge počevši od šišanja, bojanja sve do svečanih frizura. Iz kozmetičkog dijela naglašavaju make up, ekstenzije trepavica ruski volumen i klasične trepavice, korekcije obrva te brow lift i lash lift, depilacije nogu, ruku i nausnica. U ponudi imaju i muške depilacije prsa, leđa, pazuha i slično.

Posebno izdvajaju medicinsku pedikuru koja podrazumijeva uklanjanje tvrde i zadebljanje kože, rješavanje problema uraslih noktiju, kurjih očiju, problema s gljivicama i zadebljanim noktima te pomoć ljudima s dijabetesom. Također, vrše uređenje noktiju na rukama i nogama (geliranje, nadogradnja šablone, tipse te trajni lak uz raznoliku ponudu brojnih ukrasa).

letak 02

„Sve navedene usluge pružamo u vlastitom prostoru u Bolničkoj 50 koji proširujemo, a takav komforniji prostor podrazumijevat će dodatno širenje postojećih usluga čime bi postali jedan od vodećih salona ljepote na ovom području. Zato nas pratite putem naše Facebook stranice gdje ćemo Vas o svemu pravodobno obavijestiti.

Željno Vas očekujemo u našem prostoru. Obvezne prednarudžbe primamo svakodnevno na 099 845 67 35. Otvoreni smo za suradnju sa zdravstvenim i ustanovama za njegu i skrb, pozovite nas da izađemo na teren i sklopimo ugovor o međusobnoj suradnji“, poručuju iz pakračkog Salona ljepote Faktor.

Što je pedikura? Medicinska pedikura? 

Kvalitetna njega stopala prevenira probleme zadebljane kože, žuljeve, kurje oči, urasle nokte i moguće infekcije. Redovno uklanjanje zadebljanja kože na stopalima (prvenstveno petama!) pomaže u sprječavanju većih nakupina, a kasnije i pucanja kože te stvaranje kurje oka. Za takve zahvate prepustite se našoj stručnjakinji Nikolini Zeman s višegodišnjim iskustvom upravo u medicinskoj pedikuri.

Najviše pažnje stopalima posvećujemo tijekom toplijih mjeseci, dok ih u hladnijem dijelu godine često zanemarujemo. Iako je pedikura tretman koji gledamo samo s estetske strane, to baš i nije tako. Pedikura je mnogo više od toga, a ako se redovito prakticira pruža veliku prednost na cjelokupno zdravlje, pogotovo u slučaju bolnih stopala ili problem kod dijabetesa ili drugi način problematičnih stopala.

IMG 4686 39

Masaža stopala, piling, hranjiva maska ili parafinska kupka godit će vašim stopalima, a vama pružiti umirujući i relaksirajući efekt. Najbolji dio pedikure u salonu mnogima je masaža, u slučaju kada je uključena u tretman. A jeste li znali da masaža pomaže u poboljšanju cirkulacije i olakšava napetost u zglobovima i stopalima? Bolja cirkulacija u stopalima znači manje boli i pomaže pri distribuciji topline u cijelom tijelu te smanjuje mogućnost pojave proširenih vena.

Učinimo nešto lijepo za sebe i pomozimo našim nogama uslugom medicinske pedikure i parafinom. Cijena medicinske pedikure je 150 kn u trajanju od 1 sat i 30 min.  Parafinska kupka za stopala je 80 kn. 

NOVO U PONUDI: Parafinske kupke!

Što je parafin i čemu služi?

Parafinske kupke pogodne su za intenzivnu njegu, vlaženje, stimulaciju i dubinsko čišćenje kože ruku i stopala, posebno za ublažavanje reumatskih tegoba. Tretman je izuzetno koristan kod osoba sa suhom i umornom kožom te osobama koje su puno u kontaktu s vodom ili raznim kemikalijama. Zbog ugodne topline, parafinska kupka je iznimno blagotvorna kod ublažavanja reumatskih tegoba i artritisa. Prije parafinske kupke stopala preporučuje se napraviti manikura ili pedikura tj. otklanjanje naslaga debele, odumrle kože.

ContactSheet 002

Parafin ima vrlo umirujući terapeutski efekt za kožu a također se koristi za opuštanje mišića i mišićne boli.  Parafin pojačava mikro cirkulaciju u koži, hidratizira kožu tako da na njenu površinu izvlači vlagu iz donjih slojeva kože,  tvori okluzivnu masku (bez pristupa zraka i vlage) koja stvara idealno okruženje za bolji prodor nanesenog proizvoda (hranjive maske) što rezultira optimalno hidratiziranom i nahranjenom kožom.

IMG4834-63
IMG4818-57
IMG4776-54
IMG4772-53
IMG4713-45
IMG4709-43
IMG4686-39
IMG4648-32
IMG4638-29
IMG4624-25