hajduk zgrada

NK Hajduk Pakrac u sklopu provedbe projekta  „Revitalizacija Društvenog centra Pakrac“  organizira edukaciju  s temom „Discipliniranje i postavljanje granica - kako i kada".

Edukacija koju će voditi Ivana Marin, mag.psych., biti će održana u utorak 4. svibnja s početkom u 19 sati u prostorijama NK Hajduk Pakrac (stadion).

Oni koji se odazovu će, između ostalog, moći čuti da disciplina nije isto što i kažnjavanje. Disciplina je proces učenja djece prihvatljivom ponašanju unutar određenih granica. Ona se temelji na dobrom međuljudskom odnosu, pohvalama i uputama djetetu kako da kontrolira svoje ponašanje. Kažnjavanje je negativno, ono je neugodna posljedica nečega što je dijete napravilo ili je propustilo napraviti. Discipliniranje trebalo bi biti prisutno cijelo vrijeme, a ne samo kad se dijete loše ponaša. Djeca će prije promijeniti svoje ponašanje ako se osjećaju ohrabreno i vrijedno, nego ako se osjećaju posramljeno i poniženo. Kada djeca misle dobro o sebi i cijene odnos koji imaju s roditeljima, lakše će slušati i učiti. Cilj discipliniranja je postepeno postići samodisciplinu kod djece koja će im biti vodič kroz svijet.

Pozivamo roditelje i sve zainteresirane koji žele više čuti o navedenoj temi da svoj dolazak prijave na  mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Podsjećamo kako u sklopu provedbe projekta, svi koji imaju potrebu mogu zatražiti besplatno individualno savjetovanje i dogovoriti termin na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

lenta hajduk