Edukativnoj radionici pisanja eseja iz Hrvatskog jezika namijenjenoj maturantima, održanoj 7. ožujka u mješovitom učeničkom domu, 30-ak učenika srednje škole, većinom učenika iz strukovnih razreda, te nekoliko iz gimnazije pokazalo je veliki interes. Prostor dnevnog boravka u učeničkom domu bio je u potpunosti ispunjen te se tražila stolica više.  Radi toga svih 5 narednih termina, uz voditeljstvo profesorice Tamare Vujanić, bit će održano u istom prostoru svakog četvrtka s početkom u 18 sati u trajanju od sat i pol do dva.

Kako smo već objavili nakon uvodne teme o eseju slijede tematske  radionice o usporednom,  interpretativnom, raspravljačkom eseju te jezične i poetske vježbe. Radionica je za polaznike besplatna.

Klub mladih pokreće još jednu edukativnu radionicu: „Super učenje, čitanje i pamćenje“

Učiš satima, a imaš osjećaj da nisi ništa zapamtio, shvatio; i moliš se da te sutra na ispitu “pogode” pitanja na koja jedino znaš odgovore. Želiš naučiti kako svladati gradivo bez poteškoća, smanjiti sate i sate koje provodiš na bezuspješno učenje? Dođi 21.3. u Gradsku knjižnicu Pakrac na radionicu “Super učenje, čitanje, pamćenje” koje će voditi prof. Anja Melchner, dipl. gestalt psihoterapeut i naučiti te tehnikama učenja. Radionica kreće od 13h i u potpunosti je besplatna za sve polaznike! Prijaviti se možete putem našeg maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili slanjem poruke na našu Facebook stranicu. Vidimo se 21.3. od 13h!

“Pamet je ukras u blagostanju i utočište u nevolji” Aristotel…

Sadržaj ove objave je isključiva odgovornost Udruge mladih Mali most.