S početkom novog polugodišta vraćamo se intenzivnijim aktivnostima u našem Klubu mladih „Aurora“ na križanju Tomislavove i Gajeve ulice u Pakracu.

Kako smo najavili članske iskaznice za Gradsku knjižnicu onima koji nisu učlanjeni, a voljeli bi podići literaturu za učenje ili slobodno vrijeme, možete besplatno osigurati  preko Kluba mladih.

Latinska izreka kaže "Koliko jezika znaš, toliko ljudi vrijediš". Želimo vas obavijestiti da smo17. siječnja odradili uvodno predavanje talijanskog jezika i pozivamo sve zainteresirane koji žele proširiti svoje znanje stranih jezika, da nam se pridruže. Tečaj je besplatan.

S obzirom da imamo upite za volonterske čitaonice za djecu u vrtićima i na pedijatriji, također će se održati radionica "Mladi čitaju" u Gradskoj knjižnici Pakrac 28. siječnja s početkom u 18 sati, a nakon toga u dogovoru sa dječjim vrtićem i pedijatrijom, bit će objavljeni termini odlazaka u navedene ustanove!

Vrativši se u nazad u školske klupe, znamo da ubrzo kreću pripreme i prijave za državnu maturu. Kako bi maturantima olakšali razumijevanje gradiva i što bolje rezultate na ispitima, za početak ćemo održati radionice pisanja eseja iz predmeta Hrvatskog i Engleskog jezika, a nakon toga u dogovoru i nekim drugim terminima, održat ćemo instrukcije iz predmeta koji se traže na maturi!

Za sve one koji se ne pronalaze u edukacijama, tečajevima itd., tu su vama dobro poznate i popularne društvene igre poput  Scrabble, Rizik, Twister, PS4, ali  i ostale.

 

Sve što vas zanima vezano za tečaj i sve navedene radionice, možete nam se javiti putem našeg maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili privatnom porukom na Facebook profilu i našoj stranici Aurora klub mladih!

Klub mladih radi ponedjeljkom, srijedom i petkom od 7 do 15 sati te utorkom i četvrtkom od 11 do 19 sati. U tom vremenu besplatno vam nudimo različite sadržaje kao što je pristup internetu, razne elektronske i mehaničke igre, audio-video projekcije kao i različiti edukativni, kreativni i zabavni sadržaji.

Udruga „Mali most“ u sklopu projekta #Gradmladih #pokrenise  financiran  je sa 690 tisuća kuna dobivenih na natječaju „Podrška programima usmjerenim mladima“ Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku iz Europskog socijalnog fonda, čija 24-mjesečna provedba je počela u svibnju 2018. godine.

      Sadržaj ove objave je isključiva odgovornost Udruge mladih Mali most